2777
2789
عنوان

غلط های املایی و نگارشی سرسام آور

1967 بازدید | 130 پست

دوستان عزیزم سلام به روی مثل ماهتون

راستش من یه لیست از غلط های املایی و نگارشی که این روزا مکررا تو فضای مجازی و نوشته ها میبینم،همراه با شکل درستشون آماده کردم و براتون میذارم

خوشحال میشم اگه شما هم همراهی کنید و اگه کلمه ای به خاطرتون اومد بگید که ضمیمه کنم

پی نوشت : من خیلی روی نگارش و غلط املایی حساس هستم و همیشه گفتم هرجا دیدید غلط املایی دارم، به من متذکر بشید و خوشحالم کنید

پس اگه جایی به شما تذکری دادم، حمل بر بی ادبی نشه و بدونید که دوستانه راهنماییتون کردم

ارازل و اوباش❌

ازاذل و اوباش✅

فلاکس❌

فلاسک✅

سرحال و قبراغ❌

قبراق✅

سین جین کردن❌

سین جیم کردن✅

کج دار و مریض❌

کج دار و مریز✅

گرگ باران دیده❌

گرگ بالان دیده✅

مضخرف❌

مزخرف✅

بلیط❌

بلیت✅

سپاسگذار❌

سپاسگزار✅

قانون گزار❌

قانون گذار✅

صواب (پاداش)❌

ثواب✅

مزیقه/مذیقه/مذیغه❌

مضیقه✅

مسر بودن❌

مُصِر بودن ✅

بزار❌

بذار (قرار بده)✅

حلیم❌

هلیم(بلغور گندم (غذا) )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازاذل؟؟؟؟؟

واااا چرا غلط نوشتیییی 

اراذل✅

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

اشتباه تایـپی بوده واضح

پس به ما غلط آموزش نده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

یه کلمه هاییو میبینم غلط مینویسن برگام میریزه 🚶🚶

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

ارازل و اوباش❌ازاذل و اوباش✅فلاکس❌فلاسک✅سرحال و قبراغ❌قبراق✅سین جین کردن❌سین جیم کردن✅کج دار و مریض❌ ...

بذار❌️ بگذار✅️🤣

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

👏👏👏👏👏👏

نمونه یک تاپیک مفید

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸