2777
2789
عنوان

زنی که به خواهرش تهمت ز😮نا زد

181 بازدید | 7 پست

میخوام خاطره دوستمو براتون تعریف کنم دوستان

این دوست من، مادرش خیلیییی شکاک بوده

دوستم 6 سالش بوده و خوندن بلد بوده ولی نوشتن نه

شب میمونه خونه مامان بزرگش اینا بعد باباش بهش گفته بوده مثل همیشه ساعت 10 بخواب دیرتر نخواب

اینم میخواسته از باباش اجازه بگیره که میشه ساعت 11 بخوابم🥹 به خالش میگه به بابام اس ام اس بده و خاله هه هم پیام میده که بابا من (اسم دوستم) هستم. میشه ساعت 11 بخوابم؟

باباش جواب نمیده و میگن احتمالا خوابیدن و خلاصه

فرداش باباش میاد دنبالش با کلی اخم و تخم ولی به دوستم چیزی نمیگه 

میرن خونه و دوستم میفهمه مثل همیشه مامان باباش دعوا کردن که به هم سلام نمیدن و ...

باباش میره خرید بعد مامان دوستم شروع میکنه دعوا کردن با دوستم که دیشب تو پیام دادی به بابات؟ براچی به خاله گفتی پیام بده به بابات؟

بعدم زنگ میزنه خونه مامان بزرگش اینا و با خواهرش دعوا میکنه و هر چی از دهنش درمیاد میگه

دوست منم اصلا نمیدونسته چی داره میشه😭😂نگو شب قبل که میخواستن بخوابن نوتیف پیام خاله هه میاد رو گوشی باباش و مامانش میبینه گوشیو از دست باباش میکشه شروع میکنه چک کردن بعدم دعوا که تو با خواهر (فلان فلان) من چه سَر و سِری داری😐😐😐

مثل اینکه تا دو ماه هم مامانش با باباش هم مامانش با خاله اش قهر بودن

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

چ عجیب

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این خانومه باید بره بستری کنه خودشودیگه آدم با همچین پیام عادی ایی هم شک داره؟!برگام ریخت 🗿

میگفت یه شب مهمونی دعوت بودن

زنداییش با خانوادش 

مادر و پدر دوستم و مادرپدر زندایی نشسته بودن همه کنار هم

بابای دوستم از بابای زندایی میپرسه متولد چندی و خلاصه

بعد مادر زن داییه از بابای دوستم پرسیده شما متولد چندی؟

یهو مامان دوستم شوهرشو میکشه کنار که تو با ننه فلانی چه سر و سری داری😐😐😐😐😐😐😐

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

میگفت یه شب مهمونی دعوت بودنزنداییش با خانوادش مادر و پدر دوستم و مادرپدر زندایی نشسته بودن همه کنار ...

این نامفهوم بود

ولی خانوادگی شکاکن

و دلم سوخت برای اون داماد و عروسی که قراره بیاد تو این خانواده

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

این نامفهوم بودولی خانوادگی شکاکنو دلم سوخت برای اون داماد و عروسی که قراره بیاد تو این خانواده

دقیقا

میگفت زنداییه دختر پولدار بود و داییش انقدر کتکش زده بود نمیدونم چرا طلاق نگرفت