2777
2789
عنوان

بدبیاری

153 بازدید | 8 پست

چند روزیه همش تو کاری میکنم یه گره ای توش میخوره .همش با مشکلات روبرو میشم حتی تو چیزای کوچیک و پیش پا افتاده .هر چی میخوام انرژی مثبت داشته باشم نمیشه و بیشتر ناامید میشم .شما راه حلی ندارین؟؟

خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار

دیروز و امروز فقط نشستم گریه کردم .آخه چرا اینجوری میشه.گفتم فعلا تا چند روزی دست به هیچ کاری نزنم بهتره انگار

اولش بسم الله الرحمن الرحیم بگو

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز و امروز فقط نشستم گریه کردم .آخه چرا اینجوری میشه.گفتم فعلا تا چند روزی دست به هیچ کاری نزنم ب ...

هدف بزرگی داری؟؟؟

داری برای هدف بزرگی تلاش و کوشش میکنی؟؟؟

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
هدف بزرگی داری؟؟؟ داری برای هدف بزرگی تلاش و کوشش میکنی؟؟؟

راستش نه .هدف بزرگی هم ندارم منظورم کلا تو همه کاری .حتی کارای روزانه که قبلا انجام میدادم تازگی همش خرابکاری میشه.و اینکه به طبع اون همش اعصابم خورده و استرس دارم

راستش نه .هدف بزرگی هم ندارم منظورم کلا تو همه کاری .حتی کارای روزانه که قبلا انجام میدادم تازگی همش ...

میدونی چیه کائنات شعور داره وقتی میخواد آدم رو به چیزی برسونه هی جلوی پای آدم مانع میذاره مثلا یکی قرار مهم داره ساعتش زنگ نمیخوره یا یکی مهمون داره میخواد زود بره خرید کنه تصادف میکنه یا آدم لباس تازه ای که میخره گیر میکنه به جایی و پاره میشه کائنات آدم ها رو امتحان میکنه تا ببینه تلاش و کوشش آدم چقدره هر کی صبر و تحملش بیشتر باشه فولاد آب دیده تری میشه و تو این سختی ها و مشکلات هست که تفاوت آدم ها مشخص میشه.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄