2777
2789
عنوان

مسافرت با مادرشوهر😑😑

207 بازدید | 18 پست

شوهرم میخواد مامانشو ببره مشهد هفته آینده ،منم میخواستم باهاشون برم اما مادرشوهرم اومد خونمون گفت میای چیکار ما یه روزه میریم برمیگردیم 

حالا از شوهرم میپرسم میگه سه روز اونجاییم ،شیش ساله ازدواج کردیم فقط دو بار با شوهرم تنها جایی رفتم بقیش مامانش بوده 

پنج بار هم با مامانش تنهایی رفتن سفر 😑

بخدا خسته شدم از دستشون تازه میاد با ما به همه چی کار داره چرا بچه رو هر دو ساعت شیر میدی چرا فلان لباسو نپوشیدی و...

الان به نظر شما من با اینا برم یا تو خونه تنها وایسم؟یه دختر نه ماهه هم دارم.کلی هم می‌خوام خرید کنم برا عید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم خونه خودم راحت میموندم بهترازبااونابودن واعصاب خوردیهخریدشهرخودتم میشه بخریواینکه سفربابچه ۹ ...

منم خودم با این وضعیت و حرفی که بهم گفت میگم خونه بمونم سنگین ترم ولی از یه طرف با خودم میگم خانوم خوب عادت کرده منو دک می‌کنه 

منم خودم با این وضعیت و حرفی که بهم گفت میگم خونه بمونم سنگین ترم ولی از یه طرف با خودم میگم خانوم خ ...

به اون ربطی نداره 

ب شوهرت بگو منم میام دوست ندارم سفر بدون هم بریم حتی بهشت 

اینجوری هم دل شوهرت نرم میشه هم اینکه مادر شوهرت کم کم میشینه سرجاش 

چه پروعه ما میریم تو نیا 

این فقط خداست که میمونه

بنظر من برو و سعی کن هیچ سفری نزاری تنها برهاگه سفر با مادرش خیلی خوب بود ازدواج نمی‌کرد

باور کن هررررروز خونه مامانش سر میزنه،محاله خواسته ای داشته باشه ولی شوهرم رو چشم انجام نده حالا من باید چندین بار بهش بگم یه حرفی رو تا انجام بده