2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دکترم گفت دلپیچه شدیدم میگیرم

منم همینم از استرس هست مضطرب نباش لباسای تنگ نپوش بیرون ، بعد از غذا فورا برو دستشویی ،قبل از بیرون رفتن توی دقایق آخر برو دستشویی ، برو دکتر قرص اعصاب ضعیف می‌نویسه ،قرص دمپریدون ۱۰ عالیه من دکتر بهم داد خیلی بهتر شدم یمدت نمی‌خوردم فقط استرس رو ول کردم خیلی خوب بودم اما استرس دارم این روزا و دوباره مجبور شدم از دیشب بخورم قرصامو ،خواب آورن و یه دارو گیاهی خریدم ماریانا توش بود واسه عفونت روده و آی بی اس عالی بود ،پودر بلوط هم بد نیست بخوری بعد از هر غذا 

...

اره اتفاقا وقتی استرس دارم بدتره میدوم تا دسشویی بعد میرسم چیزی نیس

وای دقیقاااا😂 من حتی کولونکوسکوپیم رفتم چیزی نبود الحمدلله 

ولی اذیت میکنه دیگه 

استرستو مدیریت کن بنظرم

وای دقیقاااا😂 من حتی کولونکوسکوپیم رفتم چیزی نبود الحمدلله ولی اذیت میکنه دیگه استرستو مدیریت کن بن ...

خداروشکر ک سالمی 

بجون خودم از سرطانم بدتره بحث آبروعه😂

اخ اخ همدردیم مامانم دیشب تو مهمونی گفت همون بشین تو دسشویی خخخ

منکه اصلا جرعت نمیکنم برم جایی چون اگه برم ابرو و شرفم میره 😂🤦‍♀️

فعلا چند روزه دارم قرص میخورم تا هفته دیگه ببینم چجوری میشم 

چی بگم 😐😐😐😐😐😐😐🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤧🤧🤧    دت لکستانم