2777
2789
عنوان

کاش بمیرم نباشم

172 بازدید | 9 پست

سه ماه بعد زایمان با وجود افسردگی شدید درگیر بیماری شوهرم شدم و و دو هفته هم هست عمل روده هم شده دوباره این یک سال تک و تنها بچه بزرگ کردم تو شهر غریب خیلی خیلی عذاب کشیدم 

الان خیلی عصبیم خیلی سر بچم داد میزنم خیلییی 

اونم عصبی کردم اونم همش داد میزنه و همه چیزو میزنه 

یعنی بعدا درست میشه؟

نگین از اول باید فکرشو میکردی اونموقع که من اقدام به بارداری کردم خوشبخت ترین زن دنیا بودم

خیلی خودمو میزنم خیلییی خودزنی میکنم

اگه کسی رو داشتم تا الان هزار بار خودمو کشته بودم

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

از قدیم گفتن یک نفر توی خونه بیمار باشه کل اهل منزل بیمارن شوهر متم مریض حال تو درک میکنم

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قابل توجه کسایی که فقط تا نوک دماغشونو میبینن‌. زندگی غیر قابل پیش بینیه . صرفا چون الان شرایطتون خو ...

یعنی چون در اینده بیمار میشیم نباید بچه دار شیم؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
قابل توجه کسایی که فقط تا نوک دماغشونو میبینن‌. زندگی غیر قابل پیش بینیه . صرفا چون الان شرایطتون خو ...

من هیچوقت نوک دماغمو ندیدم.....میگم خیلی خوش بخت بودم ولی غم بی پدر مادری و یتیمی بگیر تا آزار اذیت جنسی سرپرستم کشیدم 

تازه ازدواج کرده بودم گفتم یه نفس میکشم بچه دارم بشم دیگه از تنهایی در میام.....

ولی الان از صبح تا شب چشمم اشک و خون

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
از قدیم گفتن یک نفر توی خونه بیمار باشه کل اهل منزل بیمارن شوهر متم مریض حال تو درک میکنم

خیلی حالم بده دیگه تحمل ندارم روزی بالای ده بار فکر خودکشیم

فقط بچه رو این زمین نگهم داشته

خصوصا منی که کلا دست تنهام حتی الان یک ساله دستشویی کامل نرفتم

خیلی حالم بده دیگه تحمل ندارم روزی بالای ده بار فکر خودکشیمفقط بچه رو این زمین نگهم داشته

واقعا متاسف شدم ولی مطمئن باشه این روزا هم میگذره زندگی پر از سختی صبوری کن یکم حوصله کن 

الان بهتره همسرت و اوضاع خودت ؟

چقدر مشغولم که از من یک من بهتر به بار آید.🌱👩

واقعا متاسف شدم ولی مطمئن باشه این روزا هم میگذره زندگی پر از سختی صبوری کن یکم حوصله کن الان بهتره ...

مرسی عزیزم پیامتو خوندم خیلی امید گرفتم عزیزم...همسرم دچار افسردگی شده رابطمون اصلا خوب نیست خودمم مثل همیشه ولی به عشق پسرم زندگی میکنم

مرسی عزیزم پیامتو خوندم خیلی امید گرفتم عزیزم...همسرم دچار افسردگی شده رابطمون اصلا خوب نیست خودمم م ...

مطمئن باش هیچی به یک روال نمیمونه فقط کنار همسرت باشه باهاش بحث نکن سعی کن خونه  رو آروم نگه داری لون چند ماه تو بستر بیماری بود و بدون هیچ فعالیت خاصی طبیعه افسردگی الانش ولی باید کنترل بشه حتما با دکتر مشورت کن بابت افسردگیش 

و در نهایت تویی که از پس این زندگی پر چالش همیشه برامدی و بازم خواهی تونست از پسش بربیای 

روزای الانت به نسبت بهتر از روزایی که درگیر بیمارستان پیوند بودی قطعا 

بهتر میشه اوضاع فقط صبوری کن به خودت حوصله بده نشین فکر و قصه بخوری 

درگیر بچه ات شو

چقدر مشغولم که از من یک من بهتر به بار آید.🌱👩