2821
2789
عنوان

بازگشت معشوق

594 بازدید | 13 پست

دوستان من الان دو ماهه با رلم کات کردیم بعد تا الان هر کار کردم برای برگشت تاثیری نداشت شنیدم شمع تراپی خوبه و جواب میده لطفا کسایی ک شمع تراپی انجام دادن و جای معتبر سراغ دارن بیان تبلیغ الکی نکنید فقط 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فقط چله حق شناس 🫠 

شب جمعه ۱۴ تا نادعلی‌‌

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
چرا رفت

اولش خیلی خوب بود من چون رابطه اولم بود خیلی حساس بودم جوری ک یک دختر رو فالوو میکرد تا یک روز باهاش حرف نمیزدم و منت کشی میکرد و تصادف کرد از سع ناحیه شکست بعد منم خیلی ابراز احساساتی نیستم گفت بعد تصادف کلا عوض شدی و فلان یکی دوبار هم از خواستگارام گفتم بعد اصلا نفهمیدم چیشد کات شد الان دوباره رفتم جلو میگه می‌خوام تنها باشم

خیلی چیزا خوندم سوره ضحی سوره نور نمیشه ک نمیشه چون فکر کنم اینا برای روابط بین دو محرم جواب میده ن ...

نه میشه باور کن 

ببین من خودمم گرفتارم خیلی دوس دارم چله بگیرم اما طرف خوب نی یه روانیه اومد گفت دوست دارم بعد ول کرد منو رفت منم که.دیوونه اش شدم 😭 

موندم چی کار کنم 

تورو خدا فقط احساساتت‌ رو پای آدم به درد نخور نزار 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌