2777
2789
عنوان

نازایی

181 بازدید | 19 پست

تاحالا کسی بوده آز بتاش منفی باشه ولی حامله باشه؟؟؟

خوش اومدین ب زندگی من و باباییی نینی کوچولوهام خدا جونم فرزندمو نذر امام زمانم میکنم ک وقتی اومد در رکابش باشه ان شالله😍😍😍خدا جون همه ی دوستام و منتظرا رو دامنشونو سبز کن مرسییییی ک هسستیییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زمایش منفی دیگه منفیه مگر اینکه خیلی زود . قبل از تاخیر پریود ازمایش داده باشی ولی اگه بعد تعویق پریوده دیگه لاقل بتا باید سی باشه که مشکوک باشه

خدایا تو را قسم به مهربانیت طعم شیرین مادر شدن را به تمام زنان سرزمینم بچشان🙏

من هفت روز بعد عقب افتادن پری آز دادم منفی بود 

الان13 روز گزشته هم درد سینه دارم هم حالت تهوع هم درد تخمدان قبلا ک عقب میفتاد این حالتارو نداشتم 

خوش اومدین ب زندگی من و باباییی نینی کوچولوهام خدا جونم فرزندمو نذر امام زمانم میکنم ک وقتی اومد در رکابش باشه ان شالله😍😍😍خدا جون همه ی دوستام و منتظرا رو دامنشونو سبز کن مرسییییی ک هسستیییی
پی اس او چیه؟😕😕😕

تخمدان پلی کیستیک تنبلی تخمدان

منم همین تاپیک و زدم. دوروز بعد موعد رفتم آز منفی بود ولی الان یه هفته گذشته هنوز پری نشدم .سر در گمم که باردار هستم یا نیستم

چیزهایی که دست کم میگیریم کس دیگری برای بدست آوردنشان رازو نیاز میکند
منم همین تاپیک و زدم. دوروز بعد موعد رفتم آز منفی بود ولی الان یه هفته گذشته هنوز پری نشدم .سر در گم ...

منم دقیقا نمیدونم زعفرو واویشن و اینا بخورم تا پری بیاد یانه درد  سینه هام حالت تهوعم چی میگه