2777
2789
عنوان

ی مرد مجرد اومده سمتم

160 بازدید | 8 پست

سلام اعصابم خرابه با ی نفر ی معامله کردم ماشین فروختم بهش طرف ساکت تهرانه و مجرده خودم متاهلم و شهرستانیم دوتا بچه هم دارم خود اون آقام میدونه اما ب بهانه های مختلف پیام میده ی بارم زنگ زد و می‌خواست لاس بزنه ک محترمانه قطع کردم الان بلاکش کردم اما میترسم نکنه با خط دیگه زنگ و اینا بزنه ب شوهرمم میترسم بگم

تف ب این مردای بی‌حیای عوضی اشغال تو ک میدونی من متاهلم چرا میای سمتم حالم خرابه😪😭

اگه دوباره زنگ زد یا پیام داد عکس بگیر یا صداشو ضبط کن 

_لطفا اگه کاربری میشناسید که تو تاپیک هاش در مورد مهاجرت,برنامه نویسی,زبان خوندن نوشته و یا کاربری میشناسید که از نظرتون نابغست و خیلی موفقه بهم معرفی کنید از خوندن اینجور تاپیک ها خوشم میاد_اگه کسی هستید که تونستید تو اتلاف وقت صرفه جویی کنید و کارهاتون بازدهی بیشتری داشته باشه لطفا از تجربه هاتون بگید_تو این سایت از 80درصد ادما بدم میاد ولی یه تعداد ادم هستن که خوشم میاد باهاشون تبادل نظر داشته باشم پس عضو شدم_اگه امضامو خوندی رو پیامم ریپلای کن و یه فکت علمی بگو:)(چرت نباشه)(اگه میدونی بگو اگه نمیدونی نگو)منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را.بچه ها نخندینا💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر بود از راه یه واسطه مثل نمایشگاه ماشینی چیزی باهاش معامله میکردی و یا شوهرت

نگران نباش کار درست رو انجام دادی دیگه غلط میکنه زنگ بزنه اگر شماره ناشناس دیدی یا سریع بلاک کن یا گوشیو بده دست شوهرت بگو ناشناسه بیا تو جواب بده

به همین راحتی

وطن ای مادر غمدیده ام.......

اگه دوباره زنگ زد یا پیام داد عکس بگیر یا صداشو ضبط کن

خیلی اشغاله بی ادبی نمیکنه فقط معلومه از اون جلبای زبون بازه داره کم کم میاد جلو منم محترمانه ریدم بهش ولی ول کن نیس

بهتر بود از راه یه واسطه مثل نمایشگاه ماشینی چیزی باهاش معامله میکردی و یا شوهرتنگران نباش کار درست ...

نمایشگاهی هام همه دزدن و دلال

دل تو دلم نیس همش ی اضطرابی تو دلمه و عذاب وجدان دارم منم اصلا جلف نیستم و ساده میپوشم نمیدونم چی پیش خودش فک کرده اومده سمت من

نمایشگاهی هام همه دزدن و دلالدل تو دلم نیس همش ی اضطرابی تو دلمه و عذاب وجدان دارم منم اصلا جلف نیست ...

پول به نماشگاهی دزد بدی بهتر از این آدمای منحرفه به نظرم

اما چرا خودتو سرزنش میکنی شما که کاری نکردی

منم پارسال همسایه بغلی مون که یه پیرمرده با موهای سفید بهم پیامک تبریک روز زن فرستاد 

بیشرف پست فطرت با اینکه میدونست شوهر دارم  اینم بگم از تو گروه ساختمون شماره مو برداشته بود که بعد این ماجرا لفت دادم و همسرم توی گروه موند

خلاصه من به مشاور زنگ زدم و گفتم که من هیچ کاری نکردم جلف بازی درنیاوردم و تقریبا همین حرفایی که شما میزنی

مشاور حرف خوبی زد گفت چرا فکر میکنی تو یه کاری کردی که اون گستاخی کنه؟

اون خودش یه منحرفه

خلاصه شمام به جای این فکر و خیالا به زندگیت برس و دیگه بهش فکر نکن بلاکش کردی دیگه

وطن ای مادر غمدیده ام.......