2777
2789

دیروز با یه خانومی آشنا شدم که شوهرش بهش خیانت میکنه علنا وخانومه بااین قضیه کنار اومده بود وحتی به شوهره گفته بود فقط اون زن بایدمحرم بشه بهت و مثلا با هوو داشتن مشکلی نداشت حتی با اون هوو دوست شده بود واقعا موندم از تعجب چی بگم چجوری بعضیا میتونن اینو بپذیرن ..یفنی یه ذره عزت نفس ندارن آیا؟؟یا حسادت نمیکنن ؟قلبشون آتیش نمیگیره ازخیانت دیدن؟!

من خودم تصمیم دارم دیگه امسال جداشم ..چون از غصه خیانتهای همسرم دیگه مریض شدم 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا خانمه یه نقشه هایی توسرش پول جمع کن خونشو بگیره یا خودشم سرش یه جایی گرم ،ادم عاقل از همچی اشغالی طلاق می گیره ،طلاق عاطفیم نمیشه گرفت چون هزار تا کثافت ومرض واچ ای وی و هپاتیت وسوزاک برا ت میاره

آره هیچوقت برام قابل درک نیس حالا زن اول موندی که موندی بخاطر بچه هات چرا انقدر قربون صدقه اش میری و ...

من پیجشونو ندارم

گاهی تو اکسپلور میبینم

قربون صدقه هاشو ندیدم

ولی تو چهره اش ناراحتی هست

من همسرمو خیلی دوس دارم خیلی زیاد

اگه اینکارو بکنه میرم اما حتی اگه جدا بشم بهم خیانتم کنه باز جونم براش درمیره

من این کاربری رو فقط برای درد و دل کردن با خانما زدم چون دوستی ندارم و متاهلم اقایون حق ندارن اصلا ریپلای کنن کامنت بذارن و درخواست دوستی بدن

والا قابل درک نیست .مثل اون زنو شوهر و هووی اینستاگرامی قربون صدقه شوهره هم میره

به نظر منم اینجور زنها عجیبن اصلا اینا به نظرم وابستگی بیمارگونه به شوهرشون دارن جوری که به هر ذلتی تن میدن و میمونن بعدخودشونو گول میزنن که خیلیم مثلا خوشبخت وراضی هستن

احتمالا خانمه یه نقشه هایی توسرش پول جمع کن خونشو بگیره یا خودشم سرش یه جایی گرم ،ادم عاقل از همچی ا ...

نمیدونم شایدم بخاطر بچه هاش یا پول شوهرش خواسته بمونه سر زندگیش  ولی اخه چرا حالا با هووش دوست شده 

من همسرمو خیلی دوس دارم خیلی زیاداگه اینکارو بکنه میرم اما حتی اگه جدا بشم بهم خیانتم کنه باز جونم ب ...

منم عاشق شوهرم بودم و با اینکه بارها بهم خیانت کرده ته دلم هنوزم دوسش دارم اما تحملشو دیگه ندارم و دیگه تصمیمم برای طلاق قطعیه وگرنه اینجوری بخوام ادامه بدم از بین میرم