2777
2789
عنوان

یه خواستگار خیلی خیلی خوبو سر قیافه از دست دادیم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1178 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا ول کن بابا خب شاید خود شما هم از قیافه پسر خوشت نیاد ببین پسرا بدون فک کردن به این قضایا راحت ده ...

اخه میدونی چیه خانم ها روحیه حساس تری دارن

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

اخه میدونی چیه خانم ها روحیه حساس تری دارن

اره می‌دونم ولی نباید اهمیت بدی واقعا من که قبول کردم همه آدم ها از قیافه من خوششون نمیاد راحت شدم مگه چی میشه فوقش میگن پسرمون از دختر شما خوشش نیومده خدایی عجیب نیست آخه خیلی ها هستند که میرن خواستگاری از هم خوششون نمیاد 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️                           

دیگه بهش فکر نکنه ان شاءالله یه بهتر

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

اره می‌دونم ولی نباید اهمیت بدی واقعا من که قبول کردم همه آدم ها از قیافه من خوششون نمیاد راحت شدم م ...

آخه مردم اینو بد میدونن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

انقدر بهم گفتن زشتی که واقعا تحمل ندارم کسی از چهرم ایراد بگیره

ای بابا خب با این تفکر هر خواستگاری بیاد همین فکرو داری 😐در ضمن نباید زود نتیجه گیری کنی شاید طرف خوشش اومد الکی ذهنت رو برای اتفاقی که نیفتاده درگیر نکن به حرف بقیه هم اهمیت نده چی میگن خودشون مثلا خیلی خوشگل هستند نه بابا فقط بلدن از بقیه ایراد بگیرن

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️