2777
2789
Ph محیط رحم.زن در زنده موندن یا نموندن و سرعت حرکت اسپرمهای x. و y تاثیرگزاره عزیزم برای همین از قدی ...

من فکر می‌کنم زن هم دخیله خیلی زیاد تو جنسیت فقط مرد تعیین کنند نیست

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   
من فکر می‌کنم زن هم دخیله خیلی زیاد تو جنسیت فقط مرد تعیین کنند نیست

بله همینطوره...هم زن هم مرد هر  دو تعیین کننده هستن

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

محیط رحم روی کرومزوها تاثیر میزاره. پس همچین مطلقا به مرد هم مربوط نمیشه 

بله خیلی چیزا هست 

اصلا نمیشه دقیق هم گفت به مرد بستگی داره 

زمان 

محیط 

گاهی چند کروموزوم سلول رو سوراخ میکنن و کروموزوم دیگه وارد میشه 

اینطوری گفتم استارتر متوجه بشه 

من مامان و مادرشوهرم وخاله هام و عمه هام همه بچه های اولشون دختربوده همه.من کمابیش رژیم و رعایت کردم وتوکل کردم چون عاشق پسربچه ها هستم.خدا کمکم کرد بچم پسر شد لطف خدا بودالبته مامانم بعداز سه تادختر،داداش گلمو به دنیااورده بود

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  

خانواده شوهر من اکثرا دختر دادن.عموهای شوهرم همشون دختر دارن.پدر شوهر من دو تا دختر داره.تنها پسرای خانوادشون شوهرمو و برادرشوهرمن.بچه من و جاریمم دختره.کلا چون جنسیت به مرد ربط داره مردای خانواده شوهرم اکثرا دختر زان

و

من از همون اول بارداری از خدا خواستم بهم دختر بده مامانمم میگفت از خدا خواسته خدا هم مهربونی کرد واقعا خدایا شکرت که دختر دار شدم من هم مادر شوهرم بچه اولش پسره هم مامانم بچه اولش پسر بوده به نظرم هیچ ربطی نداره وای وای من که مادر شوهرم فقط حرف از پسر میزد ماشاءالله به دخترام خوب حالشو جااوردند

خانواده شوهر من اکثرا دختر دادن.عموهای شوهرم همشون دختر دارن.پدر شوهر من دو تا دختر داره.تنها پسرای ...

من دقیقا نظرم بر عکس شماست. 

ژن دختر زایی یا پسر زایی فقط از مادر به دختر منتقل میشه. دقیقا یعنی همون محیط رحم که تاثیر گزاری مستقیم روی جذب کرومزوم  xیاy داره.

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩

کسی میدونه دکتر مختاریان در این دوران کرونا مراجعین رو می پذیره یا نه شنیدم کارش تو انتخاب جنسیت حرف نداره

و همه جواب میگیرن من قبلا سر بچه قبلی ام از این دستورات سایت ها استفاده کردم اما به نتیجه مورد نظرم نرسیدم  اتفاقا تو دندان پزشکی با یه خانومی صحبت میکردم میگفت که هر کی پیشش می ره جواب میگیره هم برای پسردار شدن هم برای دختر دار شدن   الان سوال من اینه که چطوری میتونیم غیر حضوری باهاشون در تماس باشیم لطفا اگه کسی شماره ای از شون داره ممنون میشم بهم بده تا ٱخر عمر مدیونش میشم خداکنه بتونم ازطریق تلگرام و واتساب یا اسکایپ باهاش ارتباط برقرار کنم  تودوران کرونا خیلی  حوصله ام سر رفته دلم بچه میخواد