2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با رژیم غذایی نمیشه دیگه دیره ولی شنیدم  راهی پیدا شده برا این کار چند سال پیش تو تلویزیون دیدم البته برا بچه اول اینکارو نمیکنن برا بچه دوم به بعد انجام میدن نمیدونم از چه طریقی 

یه سرچ کن شاید چیزی دستت اومد

لطفا اگر نظرتون مخالف نظر منه و میخواید بحث کنید ریپلای نکنید 💓 
جنسیت بسته به مرد هست  کدوم سلولش (کرومزمش )  بیاد رو سلول  X قویتر باشه یا y&n ...

محیط رحم روی کرومزوها تاثیر میزاره. پس همچین مطلقا به مرد هم مربوط نمیشه 

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩
همون اول یه xیا y میاد  رو سلول x تو  بچه تشکیل میشه  نمی تونی بگی مثلا y جدا شو ...

جدی.؟!!!! منم فکر میکردم جنسیت تو ۴ ماه مشخص میشه... دیگه تو ماه اولم نمیشه کاری کرد.؟!!!!

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄
جنسیت بسته به مرد هست  کدوم سلولش (کروموزومش )  بیاد رو سلول  X قویتر باشه یا y ...

منم قبلا همین فکر رو میکردم اما از یه دکتر شنیدم گفت درسته بیشتر بستگی به مرد داره اما به زن هم بستگی داره که کدوم رو جذب کنه

لطفا اگر نظرتون مخالف نظر منه و میخواید بحث کنید ریپلای نکنید 💓 
جنسیت بسته به مرد هست  کدوم سلولش (کروموزومش )  بیاد رو سلول  X قویتر باشه یا y ...

Ph محیط رحم.زن در زنده موندن یا نموندن و سرعت حرکت اسپرمهای x. و y تاثیرگزاره عزیزم برای همین از قدیم میگفتن خانمی پسر زا یا دختر زا هست و رژیمهای غذایی یا اقدام در روزهای متفاوتی از ماه میتونه روی جنسیت تاثیر بذاره چون قلیایی یا اسیدی بودن رحم میتونه با غذا یا در طول سیکل تغییر کنه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

مادرشوهر منم تا ماه آخر می‌گفت چون بچه اولم دختره برای تو هم دختره جدیااااااا بعد پسر شد خیط شد آخه این حرفا پایه علمی نداره،دو تا اتفاقی درست در اومده همش که دیگه اینجور نمیشه

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت