2777
2789
عنوان

بچه ها کمک لطفا متاهلا

98 بازدید | 6 پست

مادرشوهرم بعد ده روز ک اومد خونمون مهمونی و سه روز اخر خواهرش دعوت کرد کلی به وسایل خونم دست زد در اخر ی دعوا راه انداخت و به خانوادم زنگ زد و گلگی کرد و منو بلاک کرده الان تقریبا ی هفته میشه چیکار کنم بنظرتون من زنگ زدم جواب حرفاشو دادم به پدرشوهرم زنگیدم الان بحثم اینه میشه با خانواده شوهر قهر موند ؟ شوهرم میگه نیان اینجا خانواده توام نیان موندم چ کنم

مهم شما و همسر تون هستید ، وقتی ازدواج کردی برای خودت تشکیل خانواده دادی و وارد یک خانواده نو شدی ،  به نظرم یه مدت حرف شوهر تو قبول کن و بیخیال خانواده خودت و شوهرت بشو و نیان خونه تون ، زندگی خودتو بکن ، پیش شوهرت خوشبخت زندگی تو بکن دور از حرف بقیه و استرس کاذب 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.