2777
2789
عنوان

زندگی بعد از طلاق چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 61 پست
شوهرم لیسانسه ولی شغل آزاد داره ، خیلیم دوسم داره وقتی قهر نیستیم ،ولی توی دعوا خیلی بهم بی احترامی ...

استارتر ممکنه مشکلتون جدی باشه یا نه راحت حل شه خواهش میکنم برو مشاور اینجا کمک نخواه  معلومه خودتم تکلیفت با خودت روشن نیست که باردار شدی تو این شرایط و حالا هم میخوای سقط کنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی قهریم همش تو فکر طلاقم ولی تا آشتی کنیم انگار همه چیز یادم میره، ولی الان میخوام تصمیم درست بگی ...

همسرتون حتما خوبی هاش بیشتر از ایراداتشه.سعی کن تا جایی که نیتونی مشورت و کمک بگیری

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
با این حرفت معلوم شد حال روانیت خوب نیست یا خودخواهی یا خودشیفته. هم جدا شو هم برو دکتر برات لازمه آ ...

ب هر حال من میخوام فقط جایی مشغول باشم وگرنه اصلا حقوقش واسم مهم نیست 

روزای قشنگی توی راهه
اصلا زیر بار نرو از سرکار بیای بیرون.به مردا هیچ تضمینی نیست سعی کن کار خونه رو با مدیریت انجام بذی ...

تنها هدفش اینه من سر کار نرم وگرنه کارای خونه رو انجام میدم ،فقط کافیه یکم لباسش کثیف باشه یا هر چیزی ،بخونه کارمو میاره 

روزای قشنگی توی راهه
بهونه میگیره ک من ب خونه زندگی و شوهرم نمیرسم ،ولی کاملا دروغ میگه من ب همه چی میرسم

شاید از نظر خودت اون داره دروغ میگه اما از نظر اون واقعا به چیزی میخواد نرسیده منظورم این هستش به اتاق خوابت بیشتر فکر کن ببین واقعا به شوهرت رسیدید یا نه

از طرف خودت مطمئن نگو اون دروغ میگه عزیزم

زندگی لباس نیستش فکر کردی طلاق راحته چون مستقلی؟؟فکر کردی دوستات تا آخرش پات میمونند؟؟یا تا آخر عمر میتونید کار کنید وکارمند باشید؟؟

تنها هدفش اینه من سر کار نرم وگرنه کارای خونه رو انجام میدم ،فقط کافیه یکم لباسش کثیف باشه یا هر چیز ...

خانواده ودوستان وکار تا آخرش که نیستش عزیزم

زمانی نیاز به همدم پیدا میکنید

الان که با10mنمیشه مستقل شد حتی خانواده پشتت باشند فکر میکنید چقدر بتونند ساپورتت کنند؟؟یا خدایی نکرده بابا ومامانتون نباشند خواهر وبرادر چقدر میتونه ساپورتت کنه؟؟چه بسا خونه پدری هم نباشه بتونید سرپناهی داشته باشید

صحبت کن ومنطقی حلش کن چون شوهرت میگید خوب هستش

ن واقعا همیناست ،وگرنه دوسش دارم واقعا اونم دوستم داره

عزیزم دوسداری جنسیتو بدونی بیا روبیکا آیدیمم امضاس

سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat