2777
2789
عنوان

زندگی بعد از طلاق چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 61 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهونه میگیره ک من ب خونه زندگی و شوهرم نمیرسم ،ولی کاملا دروغ میگه من ب همه چی میرسم

به هرحال به جای کار میلنگه که شما هنوز دستگیرت نشده .

مراقب باش بعد طلاق پیداش نکنی

بعد بگی ای داد و بیداد چرا من زودتر نفهمیدم

جزو شرط عقد کار کردنت هست انشاالله ؟باهاش حرف بزن بدون دعوا بگو چی اذیتت میکنهدلیل خودت رو هم بگو بر ...

حرف میزنم راضی هم میشه ،ولی تا یه بحثی کنیم میگه نباید سر کار بری 

روزای قشنگی توی راهه
اره از این موضوع خیلی راضیه و حتی روزی دو بار یا بیشتر ..

خودت تنها اول مشاوره برو بعد باهم برین اگه همکاری میکنه.فکر میکنم بخواین کنار هم بمونین باید هردو یکم از خواسته هاتون کوتاه بیاین.قطعا که باید دو طرفه باشه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
شوهرت سنتیه ؟ تحصیلاتش چیه؟ ترس از دست دادنت رو داره؟ چند سالتونه؟

شوهرم لیسانسه ولی شغل آزاد داره ، خیلیم دوسم داره وقتی قهر نیستیم ،ولی توی دعوا خیلی بهم بی احترامی میکنه

روزای قشنگی توی راهه
آره ولی کوچیکه ی بلایی سرش میارم

با این حرفت معلوم شد حال روانیت خوب نیست یا خودخواهی یا خودشیفته. هم جدا شو هم برو دکتر برات لازمه آدم عاقل به خاطره کار اونم بیمه نمیره هم طلاق بگیره و در مورد بچش نمیگه یه بلایی سرش میارم. خوبه وکیل یا پزشک نیستی 

خودت تنها اول مشاوره برو بعد باهم برین اگه همکاری میکنه.فکر میکنم بخواین کنار هم بمونین باید هردو یک ...

وقتی قهریم همش تو فکر طلاقم ولی تا آشتی کنیم انگار همه چیز یادم میره، ولی الان میخوام تصمیم درست بگیرم 

روزای قشنگی توی راهه