2777
2789
عنوان

زندگی بعد از طلاق چطوره

506 بازدید | 61 پست

سلام دوستان من چند روزی تصمیم به جدایی گرفتم .ولی  حتی نمی دونم چطور با خانوادم مطرح کنم ،خانوادم همه حوره پشتمن هم مالی هم همه چی، البته خودمم سر کارم ،حالا موضوع این نیست ،

شوهرم بعضی وقتا آنقدر مهربون میشه که فکر می‌کنم خوشبخت ترین زن دنیام ،انقد محبت میکنه و هر چی بخوام در اختیارم میذاره،

ولی هر دو هفته یا سه هفته یا بعضی وقتا هر هفته بحثمون میشه ، اون انتظار داره من مثل یه زن خونه دار توی خونه بشینم و فقط کار کنم و سر کار نرم و به کارای خونه برسم ،ولی من روحیاتم ب این چیزا نمیخوره ،به خونه نشینی نمیخوره ،هر بار بحث می‌کنیم میگه نباید سر کار بری ،من کلی زحمت کشیدم تا توی بیمه استخدام شدم .

هر بهونه ای میاره که من سر کار نرم ،من نمی تونم واقعا خونه نشین شم ،ارتباطم حتی با دوستای قدیدیمم رو کم کرده ، احساس می‌کنم از همه چیز دارم محدود میشم ،شوهرم درآمدش خوبه نیاز به حقوق من نداره منم نیاز ب حقوق ندارم ولی دوس ندارم بیکار توی خونه باشم .من همیشه آزادی داشتم الان ندارم .میخوام تا آخر عمرم مجرد باشم 

روزای قشنگی توی راهه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و ب عنوان ی خواهر میگم متاسفانه جو اینجا بشدت بد شده آدمایی عضون ک درکی از زندگی واقعی ندارن و تو هپروت و فیلمها ب سر میبرن پس از من می‌شنوی ابدا اینجا اینجور مسایل رو مطرح نکن و برو مشاوره

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
اینهایی که گفتی به نظرم ی روی سکه و دلیلت برا جدایی باشه . مشکلت به نظرم عمیق تراز اینه که میخوای جد ...

ن واقعا همیناست ،وگرنه دوسش دارم واقعا اونم دوستم داره

روزای قشنگی توی راهه

کم کم سعی کن راضیش کنی ولی ن طوری ک زیاد حساس بشه مثلا بگو من افسردگی میگیرم تو خونه بمونم من خودم کلا اینطوریم اگ تو خونه بمونم بعد ی ماه دوماه شروع میکنم هی با خودم حرف زدن راه رفتن 

اگه واقعا حس میکنین ادامه این زندگی مشترک به صلاح تون نی و شوهرتون با صحبت و مشاوره قابل تغییر نی 

سعی کنین ذهنتون رو مشوش نکنین و بهترین تصمیم رو بگیرین 

ضمنا جدایی همیشه بد نی 

گاهی میتونه یه شروع تازه باشه دور از اون تنش های فکری و داخل قبل 

و زندگی جدید که میشه هم تنها بود هم با یه شخص جدید 

علاقه به کارت بیشتر از همسرته؟در مورد موضوع به این مهمی قبل ازدواج حرف نزده بودین؟

ن بیشتر نیست علاقم ،من دوسش دارم ،ولی آزادیم گرفته شده تا آخر عمر ،من همیشه مستقل بودم 

روزای قشنگی توی راهه