2777
2789

همیشه پدر و مادرش دنبال یه بهونه میگردن یه شوهرمو پر کننبندازن به جون من 

شوهرمم که گوشی و احمقه نفسش پدر و مادرشه اصلا دلسوز من و بچم نیس

کارماشو پس میدن شک نکن توهم قوی باش همه ی ما آدما بالاخره یه روزی به این باور میرسیم که تنها حامی واقعی ما فقط خداوند هست و از کسی توقع نداریم

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثلا دنبال بهونه میگردن که زیر گوش شوهرم بخونن تا اون بیاد با من دعوا کنه مثلا من نه ماهه حامله ام استراحت مطلقم هیچ بهونه ای دستشون ندادم میان زیر گوش جشوهرم میخونن چرا زنت نمیاد خونه ما کار کنه

این دنیا هر ظلمی کنی هر دلی بشکنی تاوان داره ،محاله محاله خدا جواب دل شکسته و عمر و جوونی از دست رفته رو نده،ولی خب چه فایده مگه زندگیمون بهمون برمیگرده،مگه جوونی و زیباییمون بهمون برمیگرده

ای خدا ..منی ک همسرم چند بار کتکم زد نقره داغ کردم خودمو بچه نیارم ...وقتی اینجوره  حامله شدنت چی بود این وسط ..وقتی دست بزن داره 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

ای خدا ..منی ک همسرم چند بار کتکم زد نقره داغ کردم خودمو بچه نیارم ...وقتی اینجوره حامله شدنت چی بو ...

خیلی پشیمونم بچمم دستش مشکل حرکتی داره دلم نیومد سقط کنم الان خیلی آسیب دید

خیلی پشیمونم بچمم دستش مشکل حرکتی داره دلم نیومد سقط کنم الان خیلی آسیب دید

ای خدا ‌.‌‌..انشالله همیسه سلامت باشه بچت ..‌‌بخدا من ماه پیش چنان زد تو کمرم تا چند روز درد داشتم هعی خاهر خاستم بدونی تنها نیستی 🙂

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

خدا لعنت کنه اینجور پدرشوهر و مادرشوهرایی که زندگی پسر و عروسشونو خراب میکنن

شوهر آدم باید عاقل باشه اونا پشت همه عروسا حرف میزنن بقیه برادر شوهرام گوش نمیدن اما شوهر من خره

این دنیا هر ظلمی کنی هر دلی بشکنی تاوان داره ،محاله محاله خدا جواب دل شکسته و عمر و جوونی از دست رفت ...

دقیقا 

مخصوصا بچم اسیب دید و متاسفانه کاملا خوب نمیشه

دقیقا مخصوصا بچم اسیب دید و متاسفانه کاملا خوب نمیشه

خدا کمکت باشه قربونت برم ،چندتا از تاپیکاتو خوندم ،یه چیزی بگم ناراحت نشی این شوهرت درست بشو نیست منم دردشو کشیدم ،حالا شوهر من خانوادشو به من ترجیح نداد ولی دوست دختراشو ترجیح داد ،همیشه عزت و احترام و کلام عاشقانه ش برای اونا بود نه من ،لعنت به پدرو مادرایی که طوری بچشونو تربیت میکنن که گند بزنن به زندگی یکی دیگه ایشالا خیر نبینن و خدا نیامرزدشون