2777
2789
عنوان

ترانکوپین 25 دارم میمیرم 😭

440 بازدید | 10 پست

من چند ساله دارو اعصاب و خواب میخورم.  کسی این دارو رو مصرف داره.  من پریشب یه 25 خوردم پزشک تجویز کرده.  از پریشب حالم بده.  پریشب که خوردم  تا دیروز ظهر خواب بودم.  بعدم کلا منگ بودم. دشب اصلا نخوابیدم.  الانم تو گوش و سرم ویز ویز میکنه.  چشمام رو می بینم حالت خاموش و روشن لامپ داره.  حالت تهوع  و بیقراری دارم.  پرش اندام دارم انگار تو برق وصل شدم.  نمی دونم چیکار کنم.  برم اورژانس؟   یه حال بدی ام.  دکترم بتدازظهر.  واقعا یه حال بدی ام. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر منم ترانکوپین میخورد همینطور بود رفت دکتر  عوض کرد 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

عزیزم، علائمی که داری می‌گی ممکنه از عوارض ترانکوپین باشه، مخصوصاً اگه برای بار اول یا بعد از مدت‌ها مصرفش کردی. بهتره حتماً با پزشکت صحبت کنی، ولی اگه حالت خیلی بده و تحملش سخته، می‌تونی بری اورژانس که چک کنن. نگران نباش، این دارو بعضی وقتا اوایل مصرف باعث خواب‌آلودگی، منگی و مشکلاتی مثل پرش عضلات می‌شه، ولی پزشک می‌تونه برات دوز مناسب‌تری تعیین کنه یا جایگزین بده. سعی کن آب زیاد بخوری، یه جای آروم استراحت کنی و اگه شدت علائم زیاد شد، حتماً کمک پزشکی بگیری

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

عزیزم این علائم که گفتی خطرناکه ممکنه به اون دارو حساسیت داشته باشی من خواهرم به انتی بیوتیک حساسیت داشت تنگی نفس و … علائمش بود بهتره پیگیری کنی ولی الان نگران نباش

و سکوتی که شبیه سکوت نبود !                                               یک روز سرانجام طاقتش طاق میشود و با صدای بلند جواب همه را می دهد … آدم هایی که سکوت می کنند یک روز فریاد می کشند. از جلد خود بیرون می آیند و کس دیگری می شوند ؛ کسی وحشتناک و غمگین. و آن وقت دیگر کنترلشان خارج می شود .   نباید سر به سرشان گذاشت …