2777
2789
عنوان

سرگیجه

109 بازدید | 26 پست

سلام ببخشید این وقت شب پیام میدم

از دیروز صبح سرگیجه مداوم دارم یلحظه سرم گیج میره تار میبینم بعد چند ثانیه خوب میشم تعادل ندارم نمیدونم چمه فشارمم خوبه تو اینترنت چیزای خوبی ننوشته مثلا نوشته سکته قلبی سکته مغزی تومور مغزی لخته خون شدن رگ تو قلب یا مغز و چیزای دیگ دیروز یبارم رفتم بیمارستان امپول و قرص تقویتی داد ولی هیچ بهتر نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی مشکل جدی نیست؟؟؟ آخه خیلی بدجور سرگیجه دارم تاحالا اینجوری نشدم

ن بابا اصلا اشتباهه بری تو نت نگا کنی تو بزن سرد درد میزنه تومور اصلا نباید سرچ کنی احتمالا خیلی خیلی زیاد مایع گوش میانی باشه شایدم کم خون باشی برو ی دکتر خوب خیالت راحت میشه هر دردی درمونیم داره

من سر رفلاکس معدم رفتم دکتر تو ۹ سالگی تشخیص عفونت نای داد بیست عدد پنیسیلین داد آخرش رفتم یک دکتر متخصص گفت رفلاکس معده کردی یه میوه نشسته خوردی بهم تجویز غذایی کرد خوب شدم پزشکهای الان متاسفانه تشخیصهاشون مشکل داره

پس چرا یهو اینجوری شدم تاحالا اصلا اینجوری نبودم بچم خیلی کوچیکه هنوز شیر میدم بخش خیلی میترسم

شیر میدی حتما خستگی هم زیاد داشتی به خاطر بچه کوچیک طبیعی هم هست امکان داره از خستگی و ضعف هست 

من سر رفلاکس معدم رفتم دکتر تو ۹ سالگی تشخیص عفونت نای داد بیست عدد پنیسیلین داد آخرش رفتم یک دکتر م ...

خداروشکر ک خوب شدین نمیدونم واقعا خیلی میترسم امسال پارسال سزارین کردم تابستون کیسه صفرامو برداشتم الانم سرگیجه دارم واقعا خسته شدم همش بیماری همش بدبختی 

ن بابا اصلا اشتباهه بری تو نت نگا کنی تو بزن سرد درد میزنه تومور اصلا نباید سرچ کنی احتمالا خیلی خیل ...

صبح دوباره دکتر میرم مرسی از دلداری واقعا یکم حالم بهتر شد