2777
2789
منم همینطور خواهر خیلی دیگه خسته کننده شده همه چی

چزکارکنیم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا مغز خودمم ارور میده لامصب هیچ تفریحی هم نداریم تو این مملکت

کاش حداقل ی مهارتی داشتیم سرمونو گرم میکردیمممم

تاقبل بارداریم میرفتم باشگاه همونم ی تنوعی بود

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

واقعا مغز خودمم ارور میده لامصب هیچ تفریحی هم نداریم تو این مملکت

بیافردا کتاب بخونیم 

قرار بزاریم چن صفحه ای بخونیم

دقیقا نه کار داریم نه شغل نه هیچیییییی

دقیقاااااا

حتما من اوکی هستم اتفاقا یه کتاب روانشناسی هست خیلی وقته داره گوشه اتاقم خاک میخوره بیا همینکارو کنی ...

اسم کتابش چیهچخوب اتفاقا منم چنتا کتاب روهمه که خریدم چاپی هرروز میگم بخونم وتنبلی کردم امشب داشتم فکر میکردم هرطور هس حتی یه صفحه شده بخونم

اسم کتابش چیهچخوب اتفاقا منم چنتا کتاب روهمه که خریدم چاپی هرروز میگم بخونم وتنبلی کردم امشب داشتم ف ...

تکه هایی از کل یک منسجمم اسم کتاب تو چیه؟ برای شروع اینو میخونم هر روزی چندصفحه بخونیم خوبهه

تکه هایی از کل یک منسجمم اسم کتاب تو چیه؟ برای شروع اینو میخونم هر روزی چندصفحه بخونیم خوبهه

خوندمش اینو قبلا کتاب خوبیه البته من صوتی کوش دادم 

من کتاب دوست یابی  دیل کارنگی 

اسمش انگار راجب دوست وایناس ولی راجب خودشناسی و دایره ارتباطی و همه چی هس قبلا صوتی گوش دادم انقدر دوس داشتم ک چاپیشو خریدم بادقت بخونم

خوندمش اینو قبلا کتاب خوبیه البته من صوتی کوش دادم من کتاب دوست یابی دیل کارنگی اسمش انگار راجب دوس ...

عزیزم از کجا کتاب صوتی گوش میدی؟ ایدی چیزی داری بده این کتاب خودت هم بعد این یکی کتاب میخونم امروز چند صفحه کتاب خوندی