2777
2789
اره همه چیو خراب کردن از بچگیم فرستادنم دکتر کلی قرص حالا بزننش تو سرم کاش میمردم همون بچگی که الان ...

میخوام بگم ناراحت نباش فدات شم ولی خودم غمگین ترینم مگه قرص خوردن مشکلی داره؟ اتفاقا اونی که باید قرص میخورد ادمای مریض و بیمار اطارفمون میبودن تا  ما رو به این روز نندازن هر وقتم دست رو نقطه ضعفت گذاشتن توهم دست رو نقطه ضعف شون بزار من خودمم متاسفانه تو یه خاونواده بیمار و مریض بزرگ شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه لامصب یک روز دور روز نیست بحث یه عمره اصلا شاید شما تا 100 سالگی عمر کنید اونوقت حاضرید اینهمهه ...

تناسخی وحود نداره ما هستیم و حساب کتاب اون دنیا ‌.فکر رفتن تو قبر تنهایی و نکیر ومنکر برام ترسناک هست .این دنیا هم مزخرف برای من

میخوام بگم ناراحت نباش فدات شم ولی خودم غمگین ترینم مگه قرص خوردن مشکلی داره؟ اتفاقا اونی که باید قر ...

مشکلی نداره ولی همشون نابودم کردن دلشون به حال یه بچه نسوخت هیچوقت به خودشون نمیان و اشنباهشونو نمیفهمن منم که میسوزم و تو گذشتم و اثراتشو میبینم تا همین الان

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

با معجزه ی سپاسگزاری حالت بهتر میشه،زندگی پس از زندگی رو حتما چند قسمتشو ببین خیلی حالتو بهتر میکنه، ...

حقیقتا خودم یه تنه کل کتابای روانشناسی و فیلماش و حتی دوره هاشو شرکت کردم راستش و بخواید همه ی اینا یه نوع بازی و فریب دادن ذهنه و داری خودتو گول میزنی که همه چی داره خوب پیش میره درحالیکه بعد یه مدت که یک کوچولو از این داستانا فاصله میگیری دوباره تو دنیای سیاهی خودت غرق میشی من وقتی پیش یک نفر میشستم و همصحبت میشدم طرف کیلو کیلو بهش انرژی مثبت و خوب داده میشد روزی نبود که تو دفتر شکرگزاریم خدارو بابت همه چی شکر نکنم ولی اخرش چیشد؟ این ادم درب و داغونی که اینجا میبینی

مشکلی نداره ولی همشون نابودم کردن دلشون به حال یه بچه نسوخت هیچوقت به خودشون نمیان و اشنباهشونو نمیف ...

لعنت به گذشته هرچقدرم سعی کنی اون گذشته لامصبو بپوشی باز یک جایی عنش میزنه بالا و گریبان گیر ادم میشه ای کاش یه گذشته نرمال داشتیم لاقل نصف تروما و داستانای الانمون باهامون نبودن قرصا میتونن ارومت کنن؟ نتیجه ای میگیری گلم؟

تناسخی وحود نداره ما هستیم و حساب کتاب اون دنیا ‌.فکر رفتن تو قبر تنهایی و نکیر ومنکر برام ترسناک هس ...

خوب من و شما 180 درجه طرز فکرمون متفاوته شما فکر نکیر و منکرید منم فکر اینکه توی زندگی بعدیم قراره کارمای این زندگیمو پس بدم هستم

لعنت به گذشته هرچقدرم سعی کنی اون گذشته لامصبو بپوشی باز یک جایی عنش میزنه بالا و گریبان گیر ادم میش ...

نمیخورم قبلا میخوردم نمیدونم اصن نتیجه میدیدم یا نه الان میدونم یه روانیم که زندگیشو نمیتونه جمع کنه

نمیخورم قبلا میخوردم نمیدونم اصن نتیجه میدیدم یا نه الان میدونم یه روانیم که زندگیشو نمیتونه جمع کنه

خوب نباید ول کنی دیگه چته دختر؟ یکدفعه مگه ادم قرصو ول میکنه چند سالته؟

خوب نباید ول کنی دیگه چته دختر؟ یکدفعه مگه ادم قرصو ول میکنه چند سالته؟

یهو ول نکردم چندسال پیش میخوردم۱۹

یهو ول نکردم چندسال پیش میخوردم۱۹

زوده خیلی زوده برا اینهمه حس و حال عن نمیدونم هیچ راهی جز مرگ به ذهنم نمیرسه البته برا خودم برای تو رو هرگز فعلا زندگیتو کن از اون خانواده تاکسیک هم دور شو دانشگاه شهر دور قبول شی هنوز بهترر

به اجبار اومدیم ، به اجبار هم باید زندگی کنیم ، منم نای زندگی کردن ندارم ، نای به اون دنیا رفتن هم ن ...

لعنت بهش اکثرمون به اجبار داریم زندگی میکنیم اخه چرا خودکشی هم بزرگترین گناه باید باشه؟ حتی انتخاب اینکه کجا این چرخه رو قطع کنیم رو هم نداریم

حقیقتا خودم یه تنه کل کتابای روانشناسی و فیلماش و حتی دوره هاشو شرکت کردم راستش و بخواید همه ی اینا ...

خب حدااقل یه زمانی میتونی خودتو از این خلآ ها و عذابها نجات بدی ،این افکار شما هم مشخصه افسردگیه وگرنه انسان با امید و آرزوهاش زندگی رو ادامه میده،خیلی از ما ها به پوچی رسیدیم ولی تسلیم تقدیرو خواسته خدا هستیم بنظر من خودخواهی هم هست که آدم بخاطر اینکه خودش و بی هدف و...میبینه بگه من زندگیمو خودم تموم کنم ،اول اینکه حتما حکمتی توی خلقت همه ی ما هست،بعد اینکه ما در مقابل احساس و رنجی که نزدیکانمون، خانوادمون بخاطر خودکشی ما پیدا میکنن مسئولیم شما یه هدف باید داشته باشی( رضای خداوند) تا احساس بهتری داشته باشی

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

اسی منم خیلی زندگیم یکنواخت وکخسته کننده اس خیلی خسته شدم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.