2777
2789

اصلا برای چی؟ شما نای ادامه دادن دارید؟ انگیزه دارید؟ من متفرم از همه چیز از تاریکی شب گرفته تا روشنایی روز از هوای افتابی گرفته تا هوای برفی و بارونی اصلا چه دلیلی داره ادامه دادن زندگی؟ وقتی امیدی نیست دلخوشی نیست ادمی نیست درکت کنه خانواده خوبی نیست عشق درپیت و درب و داغون یک طرفه باشه یا برا بعضیام اصلا نباشه خوب چرا اصلا ادامه بدیم؟ حتی لبخندم از یادمون رفته دیگه هیچی مثل قدیم نیست غذا طعم غذا نمیده جشن و عروسی مثل جشن و عروسی نیست حتی خانواده ادمم به ادم نارو میزنه چرا نباید خودمو به یه خواب ابدی دعوت کنم؟ حتی وقتی خدا هم خدایی نمیکنه و دیگه اونم مارو از یاد برده؟ همینطور الکی بگذرونم که چی؟ مثلا یه امشب و دلداری دادید ادم اروم شه بخوابه تا کی میتونم مقاومت کنم؟ تا کی میتونم این چرخه مزخرف رو پیش ببرم؟ وقتی همه کارام از روی اجبار و بدون هیچ دلخوشی هست تهش زورم بزنم 5 سال دیگه زندگیو تحمل کنم ولی اخرش یکجایی دوباره میبرم و صد درصد این چرخه رو قطع میکنم پس چرا زودتر اینکارو نکنم؟

میفهمم چی میگی ولی به داشته هات فکرکن تااین حدناامید

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرروز همین رو میگم ولی بازم میترسم از اینکه این چرخه ی خسته کننده یه جایی بهم بخوره .اتفاق مثبت وخوش تو رویا و خواب هم سراغمون نمیاد ‌پس بزار همینطور بدون دردسر بگذره تمام شه 

میفهمم چی میگی ولی به داشته هات فکرکن تااین حدناامید

چه داشته ای؟ مثلا چه داشته ای میتونم داشته باشم؟ اینکه مثلا زبان بلدم و ساز میزم و طراحی بلدم کجای این زندگی داغونو میتونه درست کنه؟ عزیزم هممون از بیخ و بن خراب شدیم الکی حفظ ظاهر میکنیم

با معجزه ی سپاسگزاری حالت بهتر میشه،زندگی پس از زندگی رو حتما چند قسمتشو ببین خیلی حالتو بهتر میکنه،در مورد عالم ذر و عاقبت خودکشی همین برنامه هم سرچ کن ببین حتما

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
چه داشته ای؟ مثلا چه داشته ای میتونم داشته باشم؟ اینکه مثلا زبان بلدم و ساز میزم و طراحی بلدم کجای ا ...

بایدهرروزصبح بیدارمیشیم خداروشکرکنیم

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

هرروز همین رو میگم ولی بازم میترسم از اینکه این چرخه ی خسته کننده یه جایی بهم بخوره .اتفاق مثبت وخوش ...

اخه لامصب یک روز دور روز نیست بحث یه عمره اصلا شاید شما تا 100  سالگی عمر کنید اونوقت حاضرید اینهمهه سال هارو بگذرونید اونم با اینهمه عذاب که اخرش فوت کنید؟ اخه فقط این دنیا نیست یه خیلی دنیای دیگه هم هست که پشت هم قراره زندگی کنیم لعنت به تناسخ

چیزی شده؟

اره همه چیو خراب کردن از بچگیم فرستادنم دکتر کلی قرص حالا بزننش تو سرم کاش میمردم همون بچگی که الان حرفشونو بهم نزنن نمیدونم چرا خدا چیو میخاد نشونم بده چی میخاد بگه دیگه از همه خستم فقط خودمو گول میزنم میخام درستش کنم بازم زورم نمیرسه

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

بایدهرروزصبح بیدارمیشیم خداروشکرکنیم

خواهرمن اینقدر تو این فازای مزخرف بودم اینقدر مراقبه کردم و کتاب خوندم و دوره های اموزشی و نزدیک شدن به خدا رورفتم اخرش اینقدر ترکیده و داغونم چه شکری اخه فدات شم یادمه یه دفتر بزرگ شکرگزاری داشتم چن سال توش شکرگزاری میکردم اخرشم وضعم شد اینی که میبینی

چه داشته ای؟ مثلا چه داشته ای میتونم داشته باشم؟ اینکه مثلا زبان بلدم و ساز میزم و طراحی بلدم کجای ا ...

من ایناروهم بلد نیستم😂باز خوبه تو زندگیت یه کار میکنی

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

خواهرمن اینقدر تو این فازای مزخرف بودم اینقدر مراقبه کردم و کتاب خوندم و دوره های اموزشی و نزدیک شدن ...

😔