2777
2789
عنوان

کسی میاد رژیم آب عسل بگیریم

215 بازدید | 24 پست

لطفا نصیحت نکنید ...

خیلی دوس دارم لاغر بشم خسته شدم همه کارم کردم باشگاه رژیم کالری شماری و ...

این رژیم خیلیا رو راضی کرده . حدودا روزی یک کیلو کاهش وزن میده و بیشتر از ۱۰ روز شنیدم نباید باشه . طی ده روز ۸ کیلو کم میشه حدودا . اگ کسی پایه ست بگه ب هم گزارش بدیم

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭

چجوریه؟

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوریه؟

تمام روز میتونیم اب و عسل بخوریم میگن بعد روز سوم دیگه اشتها از بین ميره 

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭

چطوریه یعنی آب بخوری عسل؟ آدم قش نمیکنه؟ منم دوست دارم لاغر شم ولی خیلی گشنم میشه

تیکر تولد وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

با عسل های الان دیابت نگیری صلوات

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

اوکیه بیا همه روز فقط اب و عسل بخوریم ؟

اره 

تمام روز میتونیم اب و عسل بخوریم میگن بعد روز سوم دیگه اشتها از بین ميره

چقد سخته 😥😥

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
چطوریه یعنی آب بخوری عسل؟ آدم قش نمیکنه؟ منم دوست دارم لاغر شم ولی خیلی گشنم میشه

من تا ب حال نگرفتم فقط تو ساین سرچ کردم خیلیا راضی بودن

آره اب و عسل ... من ک دیگه دق کردم از دست این چربیا

خیلی دقت کن عسلی که می‌خوری اصل باشه وگرنه رسماً داری آب شکر می‌خوری

اره حتما

چقد سخته 😥😥

ولب مقدار کاهش وزن وسوسه کننده ای داره اگ خیلی ضرر نداشته باشه

نصیحت نمیکنم فقط من یسال دیگ توعم باورم شدید معده و معده درد جوریک نمیتونم ی رژیم عادی هم بگیرم

چی شدین شما همین رژیم داشتین؟میشه از تجربه تون بگین واسمون