2777
2789

ولی من متاسفانه هزینه ندارم گفت دندون های زیری دارن در میان کل دندونای پسرم خرابه شش سال داره طفل معصوم.. خیلی ها گفتن ببر مرکز بهداشت رایگان انجام میدن ولی گفتن هزینه داره دونه سیصد و پنجاه هزار دکتر معاینه کرد گفت که زیر دندون های خراب دندون در میاره ولی اینا مانع میشه از دندون در آوردن جدید ها گفت وقتی کشیدم باید بری مرکز دندانپزشکی پیشرفته پایه گذاری کنی دندوناش کج در نیان هرچی گفتم هزینه ندارم مردم گفتن اینجا رایگان انجام میدین قبول نکردن خیلی ناراحتم برای پسرم 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز شب بخون 

تو قنوت فارسی با خدا درد و دل کن 

امام های ما هیچ کدوم فقیر نبودن 

باورهاتو عوض کن 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

اگه بتونید یه وام بگیرید در حد کار دندوناش یا برید جایی که قسطی انجام میدن خوب میشه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بیمه اگر دارید ببر درمانگاههای تامین اجتماعی

نداریم متاسفانه 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

متاسفانه بکشی و فضای نگهدارنده بزاری هر واحدی چهارمیلیون هزینه دارهولی خیلی خیلی واحبه حتی از نون شب ...

وای چقدر زیاد 

ولی خب هرجور شده پولشو جور کنید جای بد هم نبرید به بهونه ارزون بودن دندون خیلی مهمه یه عمرم می‌خواد با اون دندونای جدیدش زندگی کنه اگر همه چیز درست پیش نره هزینه‌ و اذیت های خیلی بدتری داره

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

نماز شب بخون تو قنوت فارسی با خدا درد و دل کن امام های ما هیچ کدوم فقیر نبودن باورهاتو عوض کن

همیشه همه درددلام با خداست خواهرم چی بگم اگه توکلم به خدا نبود تا حالا سکته کرده بودم 

همیشه همه درددلام با خداست خواهرم چی بگم اگه توکلم به خدا نبود تا حالا سکته کرده بودم

تلگرام داری؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا