ولی من متاسفانه هزینه ندارم گفت دندون های زیری دارن در میان کل دندونای پسرم خرابه شش سال داره طفل معصوم.. خیلی ها گفتن ببر مرکز بهداشت رایگان انجام میدن ولی گفتن هزینه داره دونه سیصد و پنجاه هزار دکتر معاینه کرد گفت که زیر دندون های خراب دندون در میاره ولی اینا مانع میشه از دندون در آوردن جدید ها گفت وقتی کشیدم باید بری مرکز دندانپزشکی پیشرفته پایه گذاری کنی دندوناش کج در نیان هرچی گفتم هزینه ندارم مردم گفتن اینجا رایگان انجام میدین قبول نکردن خیلی ناراحتم برای پسرم
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی خب هرجور شده پولشو جور کنید جای بد هم نبرید به بهونه ارزون بودن دندون خیلی مهمه یه عمرم میخواد با اون دندونای جدیدش زندگی کنه اگر همه چیز درست پیش نره هزینه و اذیت های خیلی بدتری داره