2777
2789
عنوان

شوهرای شمام اینطورین😐❓

305 بازدید | 26 پست

نمیدونم چرا هرچی محبت میکنم باهاش خوش اخلاقم ازم دورتر میشه برعکس اگه بهش بی محلی کنم خودمو مشغول کار و درس کنم بیشتر بهم نزدیک میشه شوهر شمام اینطوریه😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خدا رو شکر بی عقل و منطق نیست

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

معمولا مردا تو اولای آشنایی اینجورین،با بی محلی جذب میشن،ولی شوهر نباید اینجوری باشه😒😂

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ،ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ:)))                                                                              یه اسفندی مهربون🌝💛 

آخ آخ اره ظهر رفتم بغلش کردم بوسش کردم میگه چرا اینقدر بهم میچسبی😐عصر رفتم رو مبل دراز کشیدم میگه کجایی پس چرا رفتی ازم دور شدی بیا پیش من دراز بکش😑😑😑اصلا نمیفهممش

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم