2777
2789

من 21 سالمه تازه زایمان کردم اونم پسر 

جاریم 13 ساله ازدواج کرده 34 سالشه و نازاست با این وجود مادرشوهرم اونو بیشتر از من دوست داره 

من واسشون وارث آوردم ولی به اون بیشتر احترام میذارن تا من

جاریم دلش ضعف میره واسه بچه هر چی بچه میبینه کلا میگیره بغلش 

برادرشوهرم و جاریم و مادرشوهرم اومدن عیادت من یه گردنبند هم خریده بودن. بعد جاریم خواست بچمو بگیره بغلش من نذاشتم گرفتم ازش گفتم یه موقع چشمش میزنی طوریش میشه بعدم بش برخورد از اتاق رفت بیرون شروع کرد گریه و زاری و مادرشوهرم هم بهم توپید که براچی اینجور بهش گفتی

گفتم بچمه نخواستم بگیره بغلش بلایی سر بچم بیاد

برادرشوهرمم ناراحت شد رفت بیرون مادرشوهرمم جعبه گردنبندو برداشت گفت لیاقت نداری و رفتن

حالا شوهرم رعایت حال منو نمیکنه سرسنگین شده و بدتر از مادرشوهرم همش طرفداری جاری نکبتمو میکنه ولی مگه من کار بدی کردم؟!

(دوستان اینو از یه کانال تو تلگرام کپی کردم خودم خیلی حرص خوردم خواستم از پشت گوشیاین زنیکه رو پا..ره کنم گفتم شمام حرص بخورید😑)

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب شد گفتی داستان خودت نبود وگرنه …🤬

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

هرچیزیو‌ باور نکن

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

باور کنم؟

یک عدد منتظرم ...برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کن خدایا شکرت که صدا مو شنیدی۱۴۰۲.۶.۴.                                                  برای اینکه نی نی مو سالم بغل بگیرم و جنسیت دلخواهم باشه صلوات مهمونم کن