2777
2789
عنوان

چرا با متفورمین لاغر نشدم؟

6269 بازدید | 31 پست

سلام

من 36 ساله و مجردم. با اینکه قاعدگی هام منظم بود اما کیست  داشتم ( سالی یه بار چکاپ میدم ) دکتر بهم یاسمین و متفورمین داد. نمیدونم چرا لاغر نمیشم و شکمم قلمبه س. 

سه ماه همراه یاسمین متفورمین خوردم و حالا فقط متفورمین میخورم ولی وزنم همچنان میره بالا.

قدم 160 و وزنم 65 شده

یه نفر تو زندگی من هرگز بخشیده نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه منم هیچ تاثیری نداشت توی لاغری 😣

پس چطوری یه عده میگن تو یک ماه چهار کیلو کم کردن؟

تازه من حداقل حداقل روزی یک ساعت پیاده روی میکنم و سعی میکنم زیاد چیزی نخورم

نه که نخورم آ ، میخورم ولی کم

پس چطوری یه عده میگن تو یک ماه چهار کیلو کم کردن؟ تازه من حداقل حداقل روزی یک ساعت پیاده روی میکنم ...

اره خیلیا میگن لاغر شدیم.

ولی من از یه دکتری پرسیدم گفت درصورتی لاغر میکنه که مشکل ترشح غده انسولین نداشته باشی

یعنی ماها مقدار انسولین خونمون پایین هست و این متفورمین بجای اینکه لاغر کنه داره انسولین خونمون رو تنظیم میکنه

عزیزم فقط کالری شماری کن و پیاده روی و چای سبز البته اگر حالتو بد نمیکنه

چای سبز دوست ندارم اصلاً

بخدا برام حسرت شده

همه ش گشنه میمونم و لاغر هم نمیشم

کاش یهو فرتی 55 کیلو میشدم

من فقط با گریه کردن لاغر میشم که خب اونم نمیشه که هی گریه کنم. خودمو کور کنم تا یه کیلو کم کنم :-))))

اره خیلیا میگن لاغر شدیم. ولی من از یه دکتری پرسیدم گفت درصورتی لاغر میکنه که مشکل ترشح غده انسولین ...

اواااااااا

خب من چطوری لاغر بشم پس؟

تازه از عطاری هم یه کپسول لاغری گرفتم و نیم ساعت قبل غذا میخورم

از تیر ماه تا الان که فقط اضافه کردم. فکر کنم هرچی برای لاغری باشه من میخورم برعکس ذخیره میکنم.

از همه بدتر اینه که صورتمم تپله ، واااااای من صورت ظریف دوست دارم

کاش میشد یه کوچولو ( زیاد نه ) صورتم آب بشه

توروخدا حداقل یه راه حل بدید یکمی از لپام کوچیک بشه

یه ورزشی بود که هی دهنو پر از هوا میکردیم ( یعنی لپامو باد میکردم ) بعد خالی میکردم

پر و خالی کردن دهان باعث کوچک شدن لپ میشه که به حمدالله این مورد هم در مورد من انجام نشد

يه مدت رژيم پروتين بگير واسه شكمتم حلقه بزن تو خونه

رژیم پروتئین چطوریه؟

حلقه نمیتونم بزنم. هم کمرم زود درد میگیره هم از 5 صبح تا 9 شب همه ش سرکارم و خسته

فقط قبل رفتن به سرکار نیم ساعت صبح پیاده روی تند دارم

برگشتنی خونه هم نیم ساعت پیاده روی میکنم