2777
2789
عنوان

خدایی مبل رنگ تیره چه قشنگی ای داره اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 38 پست

عزیزم بهتره درکنارش از ی رنگ روشن استفاده کنی مثل صورتی 

بنظرم فکرش گل افشان طوسی بخر یا هشت بهشت چون ترکیب رنگی شادی داره قشنگ میشه و از کوسن های صورتی استفاده کنید من قالی و مبل و پرده رو طوسی روشن و مشکی خریدم و بشدت راضیم چون کلا رنگای سردو میپسندم فقط برا گرمی تناژش فرشو طلا کوب انتخاب  کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتا جمله جدا بود😁

اها😂

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

هعی یکی از تیره متنفره منم از روشن متنفر شدم...از کنارش رد میشی لک میندازه کثیف میشه.رنگ مبلم صدفی هست با فرشم هم اصلا هماهنگ نیست😑خیلی رو مخمن فرشم قرمز مبلمان صدفی

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
اره بچه کوچیکم دارم‌ اگر روشن بود میترکید

اسی  دل تو چرکین نکن ب نظرم ی ترکیب به کار ببر خیلی قشنگ میشه . اتفاقن دوست من طوسی تیره گرفته با کوسن سبز  و گلدون طبیعی کنارش واقعن خونه ش قشنگه . من که خیلی از ترکیبش خوشم اومد

طوسی یه مدت کوتاه مد شد و الان از مد افتاد واقعا هم بی روح و کج سلیقگی بود تو نت بزن یه سبکی و پیدا ...

ربطی به مد نداره طوسی ی رنگ بیسه و خیلی راحت میشه با هر رنگی ستش کرد فقط سلیقه میخاد برا ست کردنش وگرنه هررنگی به تنهایی جلوه ی خوبی به خونه نمیده 

لوازم برقی سیلور همیشه رو بورس ترن و گرونتر از رنگ سفیدن