2777
2789
عنوان

موهامو بی رنگ کردم قرمز شدن 😐

52 بازدید | 5 پست

بچها من حدودا هشت نه ماه پیش حنا گذاشتم روی موهام 

الان میخوام بی‌رنگ شون کنم هفت ماه پیش که خواستم بیرنگ کنم موقعی که برا تست میزدیم یه تیکه رو نارنجی شد به نظرتون هنوزم همونجوریه؟؟ شما ایده ای دارین؟؟

بی رنگ کنی نارنجی میشه دیگه بعدش یه رنگ خوب بزار من با ۰۰۰ بیرنگ کردم بعدش شرابی زدم انقدر قشنگ شد هیشکی باور نمیکرد خودم تو خونه کردم

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرابی خوب درمیاد ؟؟ من ۱۸ سالمه ها😂 سنم نره خیلی بالا

نمیدونم واللا اگه ۱۸سالته رنگ نزار حیفه از الان موهاتو شیمیایی کنی حنا هم بعد یمدت میره رنگش دیگه حساس نشو

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘
با اینکه هشت نه ماه گذشته بازم نارنجی میشه ؟؟

کلا بی رنگ کننده مو رنگ مو رو نارنجی میکنه چه حنا گذاشته باشی چه نگذاشته باشی من حنا نداشت موهام رنگم نداشت بجای دکلره بی رنگ کننده گذاشتم البته این مال ۵سال پیشه ها کلا تو این ۱۵سال متاهلی ۳بار رنگ زدم به موهام والان۳۸سالمه  اصلا موی سفید ندارم