2777
2789
اسی جانم کاش انقدر پیگیرش نباشیخوشش بیاد خودش میادشما تلاشتو کردیو. مطمئنن اون اقا هم یه چیزایی به گ ...

راستشو بخواید یک لجطه عجیب با حرفتون تکون خوردم من الکی خودمو قانع میکردم و همش داستانای بیخود برای خودم میچیدم و همش الکی به خودم اطمینان میدادم که طرف دوستم داره اونجایی که گفتید خوشش بیاد خودش میاد عجیب حالمو گرفت الان دقیقا حس یک دلقکی رو دارم که فقط داشت خودشو قانع میکرد خواهر من با این همه حس چیکار کنم؟ من به طرزه عجیبی میخوامش اصلا نرمال نیستم دست خودمم نیست تو بگو من چیکار کنم فدات شم سرگرم هم میکنم خودمو بازم نمیتونم هیچجوره از فکرش درام

دلم برات سوخت چون یاد خودم میوفتم..منم ۴ سال از لیسانسم در بهترین دانشگاه ایران به همین عشق مسخره و ...

عجیب حالمو با پیام شما و پست قبلی گرفته شد واقعا نمیدونم چه حرفی بزنم هیچی برای گفتن ندارم من برنامه های زیادی برا ایندم داشتم دلم نمیخواد به بن بست بخورم بینهایت ازتون ممنونم عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم گلم هیچ کدوم از از این کارا رو نکن هیچ کدوم قشنگ نیست....واقعا واقعا هیچ پسری ارزش اینو نداره ...

چشم عزیز دلم من واقعا ارزشی براش ندارم حودمم میدونم کلا دیگه بیخیالش میشم ممنونم از اینکه کمکم کردی

واقعا فک میکنم خواهرمیخواهر عزیزم تو بااااااید بیخیال این آقا بشیاگرم بری بهش رو در رو بگی که عاشقش ...

خیلی خیلی ازت ممنونم خواهر گلم حق با تک به تکتونه با اینکارا فقط خودمو بی ارزش کردم با اینکه قبلا سعی میکردم خودمو سرگرم کنم ولی فکر و خیالش بازم بیخیالم نمیشد حتما سعی میکنم شغلی پیدا کنم و به خودم زمان بدم تا یکم فکرم باز تر بشه بازم ممنونم ازت جانم

راستشو بخواید یک لجطه عجیب با حرفتون تکون خوردم من الکی خودمو قانع میکردم و همش داستانای بیخود برای ...

وای دورت بگردم چه شرایط سختی

عزیزم مراقب باش خدایی نکرده انگشت نمای دانشگاه نشی 

دانشگاه علاوه بر جو خوبش جو بد هم میتونه داشته باشه

دانشجوهاهم چیزی بفهمن دهن به دهن میپیچوننش

چه بسا اون اقا از حس شما خبر داشته باشه و بشینن با دوستاش به شما بخندن

به نظرم هیچ کدوم از کارای بالارو نکن و همه چیو به زمان بسپار

وای دورت بگردم چه شرایط سختیعزیزم مراقب باش خدایی نکرده انگشت نمای دانشگاه نشی دانشگاه علاوه بر جو خ ...

چشم خواهرم چشم من تا الانم به اندازه کافی رسوا شدم به خودم قول دادم هرچی زودتر بیخیال این یک نفرشم از شماهم ممنونم که اینقدر خواهرانه راهنماییم میکنی

عزیزم یعنی واقعا دیدش عوض میشه؟ من خودمو خیلی سرسنگین نشون دادم جلوش و حتی نزاشتم هیچ پسری باهام هم ...

صدرصد دیدش عوض میشه این پرسیدن نداره اگ کلن میخوای ازت دورررتر شه امکان رسیدن بهش صفر شه چنین کاری انجام بده

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙

وای🙄😐اینا عاشق ینیستا،داری مث ی بچه پا میکوبی رو زمین میگی همینو میخوام

هرکدوم این کارا ینی. ی دختر ضعیفی ،رو اعتماد ب نفست کار کن

نذار تو دانشگا اسمت بیفته رو زبون بچه ها

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

ببین .من تمام کارهای تو رو کردم .جواب نبود .آخر کار رفتم به طرف گفتم من ی جورایی از رفتار و اخلاق شما خوشم میاد .خیلی آدم با شخصیتی هستین .تو دانشگاه همه از شما به خاطر رفتار مودبانه شما تعریف میکنن .خواستم ببینم امکان داره بیشتر با هم آشنا بشیم .فقط از جهت درس و یک دوستی مودبانه در حد هم کلاسی صمیمی .ببین همه رو گوش داد .از اونجایی که خیلیییی هم مغرور بود یک کلام تو صورتم نگاه کرد و گفت :

نه .نمیشه .چون من در مورد شما هیچ نظری ندارم و به هیچ نتیجه مناسبی نمیرسم .

الان بیست سال گذشته از اون موقع .هر وقت یادم میاد گریه ام میگیره .

هرگزززززز این کار رو نکن .

خدایا هزاران مرتبه شکرت که بالاخره منم مادر شدم.
ببین .من تمام کارهای تو رو کردم .جواب نبود .آخر کار رفتم به طرف گفتم من ی جورایی از رفتار و اخلاق شم ...

وای جدا بیست سال پیش اینطوری جواب داد؟ اونم اون دوران که پسرا و مردا واقعا درست حسابی و ادم حسابی بودن؟ بخدا بعضیاتون که از تجربه هاتون میگین صد برابر بیشتر از قبل ترسم میگیره هرگز نمیرم بهش ابراز علاقه نمیکنم واقعا ممنونم از اینکه تجربه هاتونو میگید