2777
2789
یه ذره برا خودت ارزش قائل باش چه سیریشی هستی شاید طرف زن داره یا شاید نامزد داره خجالتم خوب چیزیه وا ...

وااااا این چه طرز حرف زدنه؟ مگه به پر و پای بابات چسبیدم که اینقدر بهت برخورد؟ زن کدوم قبرستونی بود کل جد و ابادشو میشناسم حالا یه مشت بچه سال یه چیز یاد گرفتن هی تقی به توقی میخوره میگن طرف زن داره نامزد داره

قلق پسر ایرونی سگ محل کردن تا جذبش کنی حالا تو برو خودت شرحه شرحه کن اون میره دنبال کسی که قهوه ایش ...

من که تو روش اینکارا رو نرکدم اتفاقا وقتی میدیمش طوری قیافه میگرفتم انگار نه انگار که این منم که پشت صحنه دارم خودمو براش جر میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بس کن سازمان سیا بس کن موساد بس کن ام ای سیکس 😂😂😂پسره اگه میخواستت یه حرکتی میزدآویزون نباش ولش ک ...

دهنت سرویس این باز دیگه چه لقبایی بود دادی بهم اخه طرف علم غیب داره بفهمه من ازش خوشم میاد؟ وای من همش الکی اینجا نشستم دارم خودمو دلداری میدم درحالیکه کل حق با شماهاست

دهنت سرویس این باز دیگه چه لقبایی بود دادی بهم اخه طرف علم غیب داره بفهمه من ازش خوشم میاد؟ وای من ه ...

از یه راه هایی وارد شدی که فقط به ذهن اونا میرسه 🤣🤣

بعضی از پسرا تیزن سریع میفهمن یکی بهشون حس داره بعد هی خودشونو میگیرن 

خاااااااک تو سرت داغون اون اگه ترو بخواد بااین همه خودکشی یه نظر میکنه

داغون که تویی با اون شعور و فهمت خاکم تو سر خودت وقتی تو هستی چرا تو سر من کنن گمشو از تاپیکم بیرون حوصله بحث ندارم اینم جا راهنمایی کردنت جا چرخیدن تو سایت یکم رو خودتو تربیتت کار کن با این سن و سالت

از یه راه هایی وارد شدی که فقط به ذهن اونا میرسه 🤣🤣بعضی از پسرا تیزن سریع میفهمن یکی بهشون حس داره ...

یعنی عاشقتم تو اوج حال بدی قهقه زدم با حرفات ای تف تو شانس من با اون عاشق شدنم

مستقیم بگو شد شد نشدم نشد حداقل رو دلت نمیمونه

خواهر طرف انقدر غرور داره انگار خودش خدا هست و خدا مخلوقش انوقت برم تو روش بگم عاشقتم؟ من شک ندارم که بدجور حالمو میگیره میزاره کف دستم

چرتو پرت میگن قسم پسرا ۹۹ درصد دروغ چون دیدم چیا پیش هم میگن گفتم ریز و بم همه چیز بهم میگن برای همی ...

ای بابا تو یکی از پست هات بستی منو فحش من جوابتو دادم اینجا محترمانه حرف زدی خجالت کشیدم

اگ ی گوشت در نیست ی گوشت دراوزه خداوکیلی دور این ادمو خط بکشدرضمن اون‌پسر بفهمه شما با رفیقاش مچ شدی ...

عزیزم  یعنی واقعا دیدش عوض میشه؟ من خودمو خیلی سرسنگین نشون دادم جلوش و حتی نزاشتم هیچ پسری باهام همکلام بشه

تو این خرج گرون پدر مادر بنده خدات کلی پول میدن که تو بری دانشگاه درس بخونی اینجوری؟اونم با این وضع ...

درسمو که خوندم با معدل بالاعم این ترمو قبول شدن دل وا موندمو چیکار کنم؟

چقد احساس خود کم بینی در تو فریاد میزنه

یعنی چی؟ من با اینکه هم سطحم تقریبا باهاش ولی خودمو حتی پشمای روی انگشت کوچیکه پاهاشم نمیدونم چرا اینقدر اعتمادبنفسم داغونه اخه؟