2777
2789
عنوان

تو رو خدا وقت ازدواج چشماتون و باز کنید و خودتون و بدبخت نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2554 بازدید | 115 پست
تو این دوره اگر همسرتون شغل خوب داره ازدواج کنید وگرنه جفتتون دائم در عذاب خواهید بود.پول همه چی نیس ...

به نظرت چقدر حقوق کافیه 

من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم🌊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج سراسر مسیولیه 

دغدغه ی دوچندان 

فکری همیشه مشغوله

تازه بعداز ازدواج و دعواها و بحث هاس که معنی واقعی دل شکستن و میفهمییییی باید بگذری باید صبوری کنیییییی باید واقعا گذشت و بلد باشی 

خوبی هم داره سراسر بدی نیست اما مثل دوران مجردیت ازاد نبستی رها نیستی بی دغدغه نیستی

ووووووتموم اینا به کنار تا روزی که صاحب بچه میشی قلب بیرون از تنت اون موقع بخاطر اون از همه ی دنیات میگذری 

بابا دور از جون ی موتور بخوای سوار بشی باید اموزش ببینی آزمون بدی مدرک بگیری ازدواج اتفاق به این مهم ...

دخترا با سادگی و حس الکی به اسم عشقشون با صدتا آموزشم میتونن گند بزنن بخدا 

ببین بخدا گول مردا رو نخورید چرب زبونن تا به چیزی که خواستن رسیدن همه چیز و به گند میکشوننن هرچیزی ه ...

این خاستگارم اتفاقا اخلاقش سادست و خیلی خوشگله از این پسرای خیلی خشگل چشم رنگی فامیل دور هم هست و اینکه خودشون رو از ما خیلی پایین تر میدونن نمی دونم چه کار کنم بگم بیان یا نه

این خاستگارم اتفاقا اخلاقش سادست و خیلی خوشگله از این پسرای خیلی خشگل چشم رنگی فامیل دور هم هست و ای ...

خواستگار رد نکن بختت ممکنه عوض بشه ولی خیلی خیلی دقت کن اصلا قیافش در حد میل تو بهش مهمه چشم و رنگ و سادگی رو ول کن 

پسرا همشون اولش بره ان

هرچی بیشتر بهتر. زندگی مشترک پر از دغدغه است که خیلی هاش با پول حل میشه

این خاستگارم ماهی۱۸ حقوق می‌گیره و ماشین هم جدیدا براش در اومده و فرزند شهید هست مادرش میگه قراره کارش عوض بشه بره سر یک کار بهتر