2777
2789
عنوان

تیروئید

110 بازدید | 15 پست

دوستان تو روخدا کمکم کنین دارم دیوونه میشم ازبس فکر کردم.من تو بارداریم تیروئید داشتم بعد زایمانم دارو نخوردم الان تیروئیدم ۱۰هست و یک ماهه فهمیدم تیرویید دارم یک ماه هم از پریودم گذشته ایا امکانش هست باردار باشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پسرم ده ماهه بود یه ماه پریود نشدم بعد شدم ولی ببین اگه علائم بارداری داری برو آزمایش بده

نه از بارداری هیچ علائمی ندارم چون پریود نشدم نگرانم اابته پریودم منظم نبوده هیچ وقت

نه از بارداری هیچ علائمی ندارم چون پریود نشدم نگرانم اابته پریودم منظم نبوده هیچ وقت

خب پس میشی بعد بارداری طول میکشه هورمونا منظم بشن منم تبروئید داشتم تو بارداری وای بعدزایمان نرفتم آزمایش بدم

[QUOTE=371746027]خب پس میشی بعد بارداری طول میکشه هورمونا منظم بشن منم تبروئید داشتم تو بارداری وای بعدزایمان نرفتم آ ...[/QUOTE

اهان یه ازمایش بدی ضرر نداره خدایی نکرده تیروئید داشته باشی خطر ناکه به منم دکتر گفت نیاز نیست بعد زایمان دارو بخوری ولی متاسفانه من نخوردم بعد چهل روز چند بار خودم ازمایش دادم هربار هم میرفت بالاتر دکتر میگفت اشکال نداره چون تو بار داری بوده ولی دکترمو عوض کردم این یکی دکتر گفت خطرناکه باید دارو بخوری