2777
2789
عنوان

مانتو

116 بازدید | 17 پست

بچه ها گرون ترین مانتو که خریدید چقد بوده ؟؟یه مانتو دیدم  مجلسی هست خیلی خوشکل میگه ۵ میلیون به نظرتون همه جا اینجوره آخه خیلی وقته خرید نکردم

یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم 

آره اگر پر کار باشه این قیمتا میشه من ساله پیش نزدیک عید یه مانتو ۴ ملیونی دیدم 

من خودم گرون ترین مانتو یک ملیون خریدم

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خیلی گرونه به نظرم...البته من بیشتر از این مانتو ساده راحتی اسپرت میپوشم که قیمتشون از ۵۰۰بالاتر نمیره😅

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
آره اگر پر کار باشه این قیمتا میشه من ساله پیش نزدیک عید یه مانتو ۴ ملیونی دیدم من خودم گرون ترین ما ...

انگار همه جا این قیمتی شدن کمتر ۲۵۰۰ نیست مانتو که به چشم بیاد و مجلسی باشه

یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم 

والا من دخترم اصلا مانتو دخترونه نیست همه کار شده و گرونو کوتاهن خیلی کوتاه

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

گرون ترین مانتویی که خریم

۹۸۰تومن بود خدایی که مجلسیه یه بار پوشیمدمش

هر وقت یادم میاد کمرم رگ به رگ میشه😂😂

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

بعد عمری هوس کردم یه چیزی بخرم انقد گرون آخه به کجا داریم میریم 

گرون ترین مانتویی که خریم۹۸۰تومن بود خدایی که مجلسیه یه بار پوشیمدمشهر وقت یادم میاد کمرم رگ به رگ م ...

جدیدا رفتی بازار اصلا افتضاح

اره عزیزم الان همین قیمتا هستن حتما زیاد روش کار شده

اره پارچه مجلسی‌ و بلنده از اون یاده ها نیست

جدیدا رفتی بازار اصلا افتضاح

نه والا جرعت نمیکنمممم

من عید به هید خرید میکنم به خاطر این از قیمت لباسام عید به عید خبر دار میشم😂

فعلا بازارم نرفتم 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

اره عزیزم الان همین قیمتا هستن حتما زیاد روش کار شده

دوست دارم بخرمش یه دفعه جو گرفتم همه حقوقم رو بردم رفتم خریدمش مگر چند بار زندگی میکنم😆

دوست دارم بخرمش یه دفعه جو گرفتم همه حقوقم رو بردم رفتم خریدمش مگر چند بار زندگی میکنم😆

یه فامیلی داریم هر روز یه مانتو تنشه از اون گرونا به نظرتون چطور می‌خره از کجا میاره