2777
2789

پام عمل سرپایی کردم بعد جاریم دیدم تا نیم ساعت اصلا محل داد وقتیم دیدم با خنده گفت اگه میدونستم برات طابوت میوردم

منم ی نیش خند زدمو رومو کردم اونور بنظرتون چجوری رفتار کنم ؟

همیشه تیکه میندازه و میدونم شوخی نیست حرفشو ب شوخی میزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه اون تموم فرداشب قراره ببینمش چجور رفتار کنم ک برینم بهشمن متاسفانه ساکتم و اون خدا ازش نگذره سو ...

این ساکت بود خوبه ، بهش محل نده ، در جوابش چرا میخندی؟ نخند پررو میشه دیگه ، به یه ورت نباشه ولی سطحش پایینه خودتو هم سطحش نکنی دهن به دهن بزاری باهاش ها

این ساکت بود خوبه ، بهش محل نده ، در جوابش چرا میخندی؟ نخند پررو میشه دیگه ، به یه ورت نباشه ولی سطح ...

بیش از حد بی فرهنگه خوشم اصلا نمیاد باهاش هم کلام بشم ولی حرصمم میگیره ک نمیتونم جواب بدم

بیش از حد بی فرهنگه خوشم اصلا نمیاد باهاش هم کلام بشم ولی حرصمم میگیره ک نمیتونم جواب بدم

خودت که میگی بی فرهنگه ،، چرا نتونی ؟  میتونی ولی اگه جواب دادی با ادب کامل ... فقط آرامش داشته باش تو از اون یک قدم جلوتری چون اون از نعمت ادب محرومه

خب رو خودت کار کن چرا عصبانی میشی ؟ فقط به احمقا لبخند ملیحی بزن که از صد تا فحش بدتره

وگرنه خیلی راحت میتونستم بگم بزارش برا خودت 

اما هول میشم 

فرداشب باهاش احوالپرسی نکنم خوبه؟