2777
2789
عنوان

جراحی بواسیر

253 بازدید | 33 پست

سلام فردا عمل بواسیر دارم احتمالا روش سنتی.  خواهش میکنم اطلاعی از این عمل دارید بگین بهم از استرس درد بعدش کع میگن دارم پس میفتم میگن باند و گاز میزارن داخل لطفا کمک کنید

ب نظرتون چی بنویسم توی امضام؟🤔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز چرا لیزر انجام نمیدید؟ 

چطوری شد تصمیم به عمل گرفتید 

من هموروئید دارم . چه راه هایی قبل عمل امتحان کردید؟

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود 
ببخشید بیهوش شدید؟

من چون صرع داشتم بله بیهوشم کردم.

و از تجربیاتم بخوام براتون بگم نمیخام استرس بدم بهتون ولی وقتی بهوش اومدم خیلی درد داشت چونکه داخل اتاق عمل بهوش اومدم واونجا آرامبخش نزدن تا بردنم بخش و اونجا ارامبخش زدن اینجاش اذیت شدم فقط و یک تجربه دیگر اینکه شیو بودن هست من نمیدونستم ولی اونجا بهم گفتن مچ پا تا ران باید شیو بشه.

آقا هستم
عزیز چرا لیزر انجام نمیدید؟ چطوری شد تصمیم به عمل گرفتید من هموروئید دارم . چه راه هایی قبل عمل امتح ...

یک ساله و خورده ای هست درگیرم شبو روزای سختی گذروندم و داروهای زیادی اما خوب نشد.  دوروزرپیش دکتر برام نوشت عمل گقتم با لیزر؟ گفت نه لیزر مقعد رو تنگ میکنه و بعدش درد سره.  با چاقو. اون طور که داخل گوگل سرچ کردم و خوندم خیلی استرس دارم و دوسه نفر که عمل شدن قبلنا میگن باند و گاز که میزارک داخل مقعد بعد میای خونه باید داخل اب گرم دربیاری خیلی وحشتناکه بخاطر همین میترسم و اعصابم ریخته بهم 

من چون صرع داشتم بله بیهوشم کردم.و از تجربیاتم بخوام براتون بگم نمیخام استرس بدم بهتون ولی وقتی بهوش ...

ممنون از پاسختون انشالله همیشه تندرست باشید 

میشه بیشتر توضیح بدید؟ عملش چجوریه تا چند وقت بعدش میشه نشست یا میشه ببخشیدا دستشویی رفت

منشی دکتر به من میگه سخت نیست ولی بقیهمیگن سخته.  کاش میشد کنسلش کنم نمیدونم چکار کنم بچه کوچیکم دارم 

میشه بیشتر توضیح بدید؟ عملش چجوریه تا چند وقت بعدش میشه نشست یا میشه ببخشیدا دستشویی رفت

عملش اونجاریا هم سخت نیست.

همون روز من عمل کردم فرداش مرخص شدم و همون روز هم دسشویی رفتم بعدش ی سری مراقبت داره باید توی تشت آب بتادین بریزن و بشینن تا عفونت نکنه  و زیاد سخت نیست همین

آقا هستم
عملش اونجاریا هم سخت نیست.همون روز من عمل کردم فرداش مرخص شدم و همون روز هم دسشویی رفتم بعدش ی سری م ...

ببخشید اون گاز و باندی که میزارن داخل چطوره سخته؟ وهر رور باید پانسمان عوص میکردید؟ 

زیاد سخت نیس منم قبلش استرس داشتم ولی اونقدرام سخت نیس

مشکل دفع رفع شد. من شکمم دفع ناقص داره‌ از زور زدن زیاد هموروئید خارجی گرفتم ‌. شیاف میزارم دردش میره. شما هم خارجی داشتید یا داخلی؟ ..

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود 
ببخشید اون گاز و باندی که میزارن داخل چطوره سخته؟ وهر رور باید پانسمان عوص میکردید؟

اون گاز همون بار اول ک دسشویی رفتم بیرون کردم و پانسمان و چیزی نداره و حتی بخیه هاش هم جذبی هستن و نیازی ب کشیدن نداره

آقا هستم