2777
2789
عنوان

ظرفشویی 16نفره خوبه یانه

81 بازدید | 14 پست

ما خانواده 6نفره هستیم خوبه یا نه 

از این بزرگترم هس ایا 

میگم نکنه کوچیک باشه 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما سخ نفره هستیم ۱۴ سامسونگ. باید صبونه ناهار و شام کامل بزاریم شب بزنیم

ما که 6نفریم پس مال یه وعدمونه؟

چند بار تاپیک میزنی ؟حالا دوتاشم با دست بشور یا هر وعده چیدی همون وعده را بشور ک جمع نشه روهم

یعنی روزی سه بار روشن کنم؟

به نظرم اگر مهمون زیاد نداری ،رومیزی بگیر ،برای ظرفهای هر وعده اتون فکر کنم کافی باشه 

ولی ظرفشویی بزرگ  یه مزیتی که داره اینه اگر ظرف هاتون زیاد نباشه ،میتونی قابلمه و ظرفهای بزرگ رو هم کنارشون بزاری شسته بشن

ما که 6نفریم پس مال یه وعدمونه؟

تقریب‌ اره‌ . پایین قابلمه هم بزار پر کنه. من لیوان نمیزارم چون نه آب نه نوشابه با غذا نمیخوریم. لیوان آب و چای هم بزاری کامل پر میشی . فقط قرص خوب بگیر که ظرف پیرکس و لیوان نابود نشه

اره تازه ماشین ظرفشویی اگه باهاش کار نشه بعد از نصب زودتر خراب میشه

آره شنیدم نباید دیر به دیر روشن کنی مثلا از این مهمونی به اون مهمونی ولی روزی دو سه بار باعث اصطلاک قطعات نمیشه ؟

از 16نفره بزرگترم هس یانه؟

به نظرم اگر مهمون زیاد نداری ،رومیزی بگیر ،برای ظرفهای هر وعده اتون فکر کنم کافی باشه ولی ظرفشویی بز ...

آخه ما پرجمعیتیم

کوچیکمون نباشه خوبه

آره شنیدم نباید دیر به دیر روشن کنی مثلا از این مهمونی به اون مهمونی ولی روزی دو سه بار باعث اصطلاک ...

نه داری میگیری ک استفاده کنی دیگه 

ماشین ظرفشویی خراب بشه بهتره 

یا مهره گردن و کمرت داغون بشه ؟؟

استفاده کن بره فدااا سرت 

منم ۳ نفریم همش میذارم ماشین

به نظرم اگر مهمون زیاد نداری ،رومیزی بگیر ،برای ظرفهای هر وعده اتون فکر کنم کافی باشه ولی ظرفشویی بز ...

برای هر وعده روشن کنیم آسیب نمیبینه ؟

شب به شب نهایتش

نه داری میگیری ک استفاده کنی دیگه ماشین ظرفشویی خراب بشه بهتره یا مهره گردن و کمرت داغون بشه ؟؟استفا ...

میدونی دغدغه م اینه کوچیک نباشه هی پر شه مجبور شم با دست بشورم مثلا از صبح جمع کنم شب روشن کنم 

از 16نفره بزرگترم هس؟

میدونی دغدغه م اینه کوچیک نباشه هی پر شه مجبور شم با دست بشورم مثلا از صبح جمع کنم شب روشن کنم از 16 ...

نشنیدم بخدا  باشه بزرگتر 

من خودم ۱۴ نفره است

ولی باور کن همون بس میشه بزرگتر اگرم باشه نمای اشپزخونه را خیلی مسخره میکنه