2777
2789
عنوان

خواهرم حسودی میکنه

191 بازدید | 7 پست

خیلی ناراحتم و اعصابم خرده

من یه خواهر کوچیکتر دارم که خیلی باهام رقابت داره. یعنی اصلا اینطوری نیست که اکه چیزی منو خوشحال کنه برام خوشحال شه. اتفاقا برعکس حتی ممکنه ناراحت هم بشه. حالا به این چیزا عادت کرده بودم اما یه چیزی که جدیدا توجهمو جلب کرده اینه که من جدیدا پیشنهادهای مختلفی میگیرم برای آشنایی ( قبلا نامزد داشتم و خب اون موقع دیگه از این مسائل پیش نمیومد برای همین تازه دارم متوجه میشم) و خب هر کسی که به من پیشنهاد میده خواهرم یه جوری تلاش میکنه طرفو بقاپه:/ حتی اگه ندونه طرف کیه و چه‌کاره‌ست. یعنی حتی ممکنه از طرف خوشش هم نیاد اما فقط برای این که اون طرف به من پیشنهاد داده اینطوری میکنه. خودشم از لحاظ ظاهری متوسط رو به بالاست اینطوری نیست که بگم هیچ پیشنهادی نداره. به نظرتون چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.