2777
2789
عنوان

خانمای خیاط لطفا بیایین

68 بازدید | 8 پست

خانما تورا خدا کسی خیاط هست سوال دارم

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بپرس

ممنونم عزیزم تورا خدا یه چادر ساده برش زدم عرض پارچه 150 قد طرفمم 150 العان این چادر انگار تیکه نمیخوره همینجوری یه تیکه گرد میشه ب نظرتون اشتباه کردمه یا نه درسته

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 
بپرسید

بپرس 

ممنونم عزیزم تورا خدا یه چادر ساده برش زدم عرض پارچه 150 قد طرفمم 150 العان این چادر انگار تیکه نمیخوره همینجوری یه تیکه گرد میشه ب نظرتون اشتباه کردمه یا نه درسته

ممنونم عزیزم تورا خدا یه چادر ساده برش زدم عرض پارچه 150 قد طرفمم 150 العان این چادر انگار تیکه نمیخ ...

نه درسته 

منم اینجوری برش زدم تا حالا

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
نه درسته منم اینجوری برش زدم تا حالا

یعنی مشکلی ندارع ب نظرت اولین باره اینجوری شده چادر برا مادر شوهرمم گرونم گرفته تورا خدا دعا بکن 

یعنی مشکلی ندارع ب نظرت اولین باره اینجوری شده چادر برا مادر شوهرمم گرونم گرفته تورا خدا دعا بکن

نه چون قد مشتری کوتاهه و عرض پارچه زیاد اینجور میشه 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

نه درسته ،عرض پارچه و قد مشتری یکیه دیگه کم نیومده که تیکه بخوره

💜