2777
2789
عنوان

چقدر بچه داری سخته

243 بازدید | 28 پست

بیاین درددل

خودم میدونم بهش زیر پای مادران است و هر کی خربزه میخوره پای لرزش میشینه و حرفای کلیشه ای دیگه

صرفا خواستم درددل کنم. 

مامانا، شما چه میکنید؟ مخصوصا اونایی که نوزاد دارن

چقدر سخته

خدا قوت به همه تون، به همه مون

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم

خیلی سخته واقعا یک ساعت بچه خواهرمو نگه داشتم انقد که گریه کرد کلافه شدم واقعا فقط میخواد بغلش کنم 

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته نباشی

تا 3سالگی اذیتی بعدش مشکلات متفاوت تر از الان میشن فقط ریلکس باش و راه و روش فرزند پروری رو یاد بگیر

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
خداروشکر کن من نازایی دارم آواره مطب ها هستم

گفتم که

صرفا درددله

ناشکر نیستم

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم

والا ی پسر سه ساله دارم الآنم هفته۳۵ بارداریم 

خیلییییی سخت گذشت تا پسرم رو ب اینجا رسوندم دیگه گفتم دومی رو هم بیارم با هم بزرگ شن چن سال دیگه راحت میشم ....ولی این روزای آخر بارداری خیلی اذیتم و سنگین شدم 

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
ارهمن سومین بچم حدودا یکماه دیگه به دنیا میاددومی ۲۱ماهشهو میدونم قراره پدرم‌دربیاد😂

عزیزم خودت پشت سرم هم اوردی

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم