2777
2789
عنوان

کار بدی کردم پرسیدم تاریخ عقد رو

97 بازدید | 7 پست

من الان تو فرجه های بین دو ترم اومدم شهرمون میخواستم تا عقد دختر عموم بمونم اما از شنبه ترم جدید شروع شده و روال عادی اینه که این پنجشنبه راه بیوفتم که جمعه برسم از شنبه سر کلاسام باشم.دختر عموم گفته بود 22ام بهم میگه تاریخ عقد رو ک طبق اون بلیط بخرم اما الان بهش پیام دادم ازش پرسیدم گفت هنوز مشخص نشده منم بهش گفتم فک کردم گفتی 22ام مشخص میشه.حالا دیگه میخوام بلیط بخرم عقد رو نرم .مامانم میگه چرا بهش پیام دادی ازش پرسیدی کار بدی بود خودتو کوچیک کردی .آدم باید با احترام به یه مجلسی دعوت شه بره نه که آویزون بازی در بیاره بپرسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد نه

اشکالی نداره کوچیک نشدی چرا باید کوچیک بشی اخه 

دیگه پیام نده اگه خواستن دعوتت میکنن دانشگاه داشتی اولویتته دانشگاه برو اگه تونستی برمیگردی برا عقدش

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞