2777
2789

اپتامیل و ببلاک خوبن .نان یبوست آورد برا بچم.اپتامیل از ببلاک گرونتره ولی ببلاک رو بیشتر دوس داشت انگار زیاد میخورد 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گیگوز خوشمزه س 

۴ رو تموم کرد کمکی شروع کن دیگه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

نان طعم آهن میده شاید به همون خاطر نمیخوره . بهش ببلاک یا آپتامیل بده .یه چیزی هم بهت بگم زیاد شیشه بدی دیگه سینه ت نمیگیره

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

گیگوز خیلی شیرینه

ببلاک کامفورت هم تلخه

ببلاک معمولی چهار ماه دادم، بنظرم وزن نمیگرفت خوب

و اینکه خیلی بالا میاورد

من چهار ماه ک ببلاک دادم بهش، خواستم ببلاک کامفورت رو بدم، نخورد 

چون در برابر ببلاک معمولی تلخه

الانم تروویتال میدم بهش، 

کاری نداره ی قوطی آپتامیل بخر ببین چجوریه، میخوره یا نه

نان طعم آهن میده شاید به همون خاطر نمیخوره . بهش ببلاک یا آپتامیل بده .یه چیزی هم بهت بگم زیاد شیشه ...

ن نهایت روزی ۳بار اگر بدم

اره طعم‌نان رو دوست نداره حالشو بهم میزنه

گیگوز خیلی شیرینهببلاک کامفورت هم تلخهببلاک معمولی چهار ماه دادم، بنظرم وزن نمیگرفت خوبو اینکه خیلی ...

شوهرم مخالف شیرخشکه کلا همین الانشم راضی ب خریدنش نیست🤣

بیم ببلاک و آپتامیل موندم

ببلاک ساده میدادم از اول

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

چی بدم بهش؟؟

غذای کمکی منظورمه 

مثلا از لعاب برنج شروع کن 

بعد با بادام 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

چقدر بدم بهش؟؟آخه معمولا از ۶ماهگی شروع میکنن۴ماهگی زود نیست؟

نه اخر ۴ ماه 

۶ فقط ایران میگن 

تمام دنیا اخر ۴ ماهگی 

منم اشتباه کردم تا اخر ۶ صبر کردم 

بچه لاغر موند رفلاکس داشت کم وزن مونده 

خب روزی چقدر بدم بهش؟!

از روزی یه ق کودک

باید شروع کنی 

فرداش دو ق کودک 

اینجوری