2777
2789

بلخره بعد دو سال کلنجار باهاش دیروز زضایت رو گرفم خودش میدونه وقتی به یه چیز علاقه داشته باشم ول بکن نیستم تا نرم یاد بگیرم زبان انگلیسی رو که مدرکش رو دارمم همیشه عاشق زبان اسپانیایی و کلا کشورش و مردمای لاتینش بودم دوسال اینقدر اصرار کردم قبول نکرد حالا قبول کرده ولی ناراضیه هی اصرار داره برم یه چیزی رو که مرتبط به رشته دانشگاهم هست یاد بگیرم که گفتم اینکارو سال بعد میکنم و میرم کاراموزی خیلی هیجان زدم بزرگترین ارزوی زندگیم مهاجرت به اسپانیا بود(الته تا قبل یه ماجراهایی اگر اون اتفاق نمیفتاد من اینقدر افسرده و داغون نبودم) الانم که دیده حالم خوب نیست و افسردم برا اینکه از این حال دربیام قبول کرده منم میخوام کلاس انلاین بردارم با اینکه همیشه از مامانم عصبیمو و کفری ام و بعضی وقتا نمیبخشمش ولی همینکه میبینه حالم بده و افسردم برا اینکه از این حال درم بیاره اینجور مواقع قبول میکنه :) پارسال هم که حالم خوب نبود برام رفت پول قرض گرفت و ساز خرید و منو کلاس ساز مورد علاقم ثبت نام کرد :) دوستان زبانکده سفیر خوب هستش؟ دوستم من زبان المانی رو انلاین از اونجا یاد گرفت خیلی راضی بود شما استاد زبانی غیر از سفیر میشناسید که اسپانیایی رو عالی یاد بده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ووویییی اسپانیایی منم عاشقشم🥹🤍 خوشحالم براتتتتت،نمیدونم در مورد زبانکده ها ولییی من خود آموز میخون ...

منم عاشقشممم گلمم دهنم صاف شد تا رضایتو بگیرم:) گلم از تو پیج اینستااا یاد میگیری؟

من چندتا از دوستام اسپانیایی میخونن از اونا یاد گرفتم . مقداری هم از فیلم ها و سریال ها

عالیه عزیزم ببخشید دوستانون از کجا میخونن؟ بنظر شما سفیر موسسه خوبیه؟ تو تهران که حرف اولو میزنه اخه من خودم تهرانی نیستم و شهرستانم و شهرمون هم اصلا همچین استادایی نداره

عالیه عزیزم ببخشید دوستانون از کجا میخونن؟ بنظر شما سفیر موسسه خوبیه؟ تو تهران که حرف اولو میزنه اخه ...

رشته شون اسپانیاییه تو دانشگاه میخونن. من تاحالا آموزشگاه سفیر نرفتم اطلاعی ندارم درموردش🙂

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد🦋🌱