بلخره بعد دو سال کلنجار باهاش دیروز زضایت رو گرفم خودش میدونه وقتی به یه چیز علاقه داشته باشم ول بکن نیستم تا نرم یاد بگیرم زبان انگلیسی رو که مدرکش رو دارمم همیشه عاشق زبان اسپانیایی و کلا کشورش و مردمای لاتینش بودم دوسال اینقدر اصرار کردم قبول نکرد حالا قبول کرده ولی ناراضیه هی اصرار داره برم یه چیزی رو که مرتبط به رشته دانشگاهم هست یاد بگیرم که گفتم اینکارو سال بعد میکنم و میرم کاراموزی خیلی هیجان زدم بزرگترین ارزوی زندگیم مهاجرت به اسپانیا بود(الته تا قبل یه ماجراهایی اگر اون اتفاق نمیفتاد من اینقدر افسرده و داغون نبودم) الانم که دیده حالم خوب نیست و افسردم برا اینکه از این حال دربیام قبول کرده منم میخوام کلاس انلاین بردارم با اینکه همیشه از مامانم عصبیمو و کفری ام و بعضی وقتا نمیبخشمش ولی همینکه میبینه حالم بده و افسردم برا اینکه از این حال درم بیاره اینجور مواقع قبول میکنه :) پارسال هم که حالم خوب نبود برام رفت پول قرض گرفت و ساز خرید و منو کلاس ساز مورد علاقم ثبت نام کرد :) دوستان زبانکده سفیر خوب هستش؟ دوستم من زبان المانی رو انلاین از اونجا یاد گرفت خیلی راضی بود شما استاد زبانی غیر از سفیر میشناسید که اسپانیایی رو عالی یاد بده؟