2777
2789
عنوان

کسی سینک گرانیت داره

246 بازدید | 31 پست

چجوری سوراخ کردین برا نصب شیر خودتون یا کس دیگه ای انجام داد

میترسم بشکنه کسی تجربه داره که خودش سوراخ کرده

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتون که نمیتونید

مته گرد بر میخواد

سایز شیرآلاتتون رو بهشون میگید

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
ما داریم خب کابینت کار خودشون سینک اینا را هم وصل کرد ولی خیلی باید مواظب باشی چیز سنگین مرت شه توش ...

کابینت کار گفته نمیشه سوراخ کرد میشکنه همسرمم میگه به دیوار میزنیم ولی اونجوری زشت میشه موندم چیکار کنم

خودمون ک نهینفر ک کارش همین بود اومد سوراخ کردچقد استرس گرفتم سرش ک نشکنه😂🤦🏻‍♀️

منم از الان استرسشو دارم به کی گفتین کارش چی بود اون طرف

کابینت کار گفته نمیشه سوراخ کرد میشکنه همسرمم میگه به دیوار میزنیم ولی اونجوری زشت میشه موندم چیکار ...

مگه میشه ؟ 

لابد بلد نیستن 

این همه آدم کابینت گرانیتی دارن پس چطوری نصب کردن ما رنگ طوسیش داریم یکم وایتکس بزنی اینقدر براق میشه فقط باید مواظبش باشی 

واسه ما خودش رو خونه بود

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
مگه میشه ؟ لابد بلد نیستن این همه آدم کابینت گرانیتی دارن پس چطوری نصب کردن ما رنگ طوسیش داریم یکم و ...

نمیدونم والا دادیم بیرون کابینت بزنن روش گف میشکنه سوراخ بشه منم استرس گرفتم شوهرمم پاشو کرده تو یه کفش که به دیوار نصب کنم 🥺 به نظرت لوله کش میتونه سوراخ کنه