2777
2789
عنوان

روتین پوستی تون چی هس راضی هستید

567 بازدید | 34 پست

من پوستم  اون قسمتی که  زیر مقنعه میره  روشن تره

قسمت بیرون مقنعه کدر هس

روتین پوستی خوب معرفی کنید تا پوسنم یکدست و سفت بشه

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جنس پوستت چیه

مختلط

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............

با اجازه اسی تاپیک اخرم رو چک میکنید

حال دوران گر دو روزی بر مراد ما نرفت                          داِما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🙂💚🫂.                 یک معلم کنکور دارم بمون گفت وضعیت شما مثل یک خانم بردار شاید برای شما خنده دار باشه اما واسه ماها تنها امید به روز های بهتر همین کنکور .🌌🥲                                  بهمون گفت شما نه ماه باید از بچتون مراقبت کنید نباید خسته شید مگه میشه یک مادر بگه الان دیگه خستم ؟ دیگه بچم رو نمیخوام؟ ممکن اگه مراقب بچش نباشه بچش اسیب ببینه                                                                    مگه میشه ورزش سنگین کنه؟ مگه میشه دیگه مراقب بچش نباشه؟ ممکن بچش سقط شه .💔🥺                          بهمون گفت نتیجه کنکورتون مثل بچتون چون تا اخر عمرتون باهاش زندگی میکنید همینه نتیجه کنکورتون یک روزی دستتون رو میگیره درست مثل بچتون.🥲.                  بهمون گفت نه ماه خوب مراقبش باشید.                          دعا کنید برام بتونم مراقبش باشم.🙂❤️                          دعا کنید بچم سقط نشه.🙂♥️
شوینده ضدآفتاب مرطوب کننده ت

روتین  دارم در حد شوینده و ضدافتاب و آبرسان.

برا کدر و تیرگی دو رنگ بودن چه کنم

من ضدافتاب مای دارم فوم شستشوی ویتالایرابرسان رویوالمرطوب کننده درمالیفتپوستمم چربه

از ضدافتابت راضی هستی؟

مرتب ضدآفتاب بزن ضدآفتابت چیه؟شبا قبل خواب ترمیم کننده بزن

لافارر  رنگ جلدش زرد

بدون رنگ

ترمیم کننده چی هس؟

اره فقط حجمش کمه

چند خریدی