2777
2789
عنوان

پارسیان یا طلا

176 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها یه پنج شیش تومن جمع کردم به نظرتون پارسیان بگیرم باهاش یا یه پلاک کوچولو خودم دلم هست پارسیان ۸۰۰ سوتی بگیرم اخه پلاک بی زنجیرو چکارش کنم نظر شما چیه کدوم بهتره 

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه زینتی هیچی نداری طلای بدون اجرت بخر انشالله دوباره جمع میکنی زنجیرشم میخری

بدون اجرت چطوری بگیرم مگه میدن

پارسیان نخر زیاد سود ندارع خوشم نمیاد من دوتا سکه خریدم اصلا به درد نمیخورن

باید زمان بدی سود بیاد روش دیگه من دوماه پیش ۳۵۰ سوتی خریدم یکو هفتصد الان شده دو پونصد به نظر من چیز خوبیه طلاست دیگه

باید زمان بدی سود بیاد روش دیگه من دوماه پیش ۳۵۰ سوتی خریدم یکو هفتصد الان شده دو پونصد به نظر من چی ...

چند سوتی رو دوماه پیش ۳۵۰ خریدی ؟ من نزدیک یکسال پیش ۶۰۰ دادم ۲۰۰ سوتی داد الان با یه سکه صد سوتی دیگه هم که از قبل هدیه گرفتم دوتا باهم شد۱۶۰۰

چند سوتی رو دوماه پیش ۳۵۰ خریدی ؟ من نزدیک یکسال پیش ۶۰۰ دادم ۲۰۰ سوتی داد الان با یه سکه صد سوتی دی ...

نه میگم ۳۵۰ سوتی رو یکو هفتصد خریدم دوماه پیش