2777
2789
عنوان

جذب فرد مشخص

142 بازدید | 23 پست

بچه ها تا به حال تجربه جذب یه فرد خاص با قانون جذب رو داشتید که رو خودتون کار کنید و از قوانین استفاده کنید و اون شخص جذب شما بشه یا اگه قبلا با هم بوده باشید برگرده؟ ( اگه باور ندارید لطفا چیزی ننویسید )

بله میشه فقط وقتی که کاملا انرژی شما بالا تر از اون فرد باشه وقتی دنبالش بدویی دور تر میشه .

باید انقدر رو خودت کار کرده باشی و سطح انرژی بالا داشته باشی که نخوای جذب کنی و وابسته نباشی و رها کنی اون موقع جذب میشه🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله میشه فقط وقتی که کاملا انرژی شما بالا تر از اون فرد باشه وقتی دنبالش بدویی دور تر میشه .باید انق ...

مرسی که اینقدر قشنگ نوشتید.💜من خیلی میرم تو اینستا هی فالویینگاشو چک میکنم همش منتظر پیامشم هی دائم دارم فکر میکنم یعنی ما اوکی میشیم دوباره با هم؟ میدونم کارام و رفتارام اشتباهه ولی میشه منو راهنمایی کنید که چیکار کنم که نترسم و استرس نداشته باشم و به خدا بسپارم🥺

اره همون که دندانپزشکه.حقیقتا اعتقاد دارم به انرژی ها و اینا ولی تا حالا جوابی نگرفتم نمیدونم چرا

شاید تو هم مشکلت مثل من رها کردنه

من قبلا تجربه جذب داشتم ۳سال عاشق یکی بودم که اصلا نسبت بهم بی تفاوت بود دیگه بعد ۳سال بیخیال شدم و بهش فکر نکردم ولی ته قلبم میدونستم به خاطر دعاهایی که کردم یه روزی میاد . دقیقا بعد یک ماه از اینکه دیگه بهش فکر نمیکردم و قیدشو زده بپدم اومد سراغم اونم از طریقی که حتی به ذهنم نمیرسید این آدم از این راه بیاد.😅هر چند که من بعدا فهمیدم آدم مناسب من نیست و ررابطه تموم شد ولی دیگه چون اومد سمتم و بدیش رو دیدم هیچ حسرتی تو دلم نسبت به اون آدم تو دلم نموند

مرسی که اینقدر قشنگ نوشتید.💜من خیلی میرم تو اینستا هی فالویینگاشو چک میکنم همش منتظر پیامشم هی دائم ...

خواهش میکنم قشنگم

وایسا آدرس کانال تلگرام بدم بهت در مورد انرژی زنانه.

ببین تا زمانی که بدویی و دنبالش باشی و حرص بزنی کائنات اونو از تو دور تر می‌کنه🐣

وقتی انرژی رو برگردونی سمت خودت و عزت نفست بالا ببری قطعا مال تو میشه

مرسی که اینقدر قشنگ نوشتید.💜من خیلی میرم تو اینستا هی فالویینگاشو چک میکنم همش منتظر پیامشم هی دائم ...

ببین پاکسازی کن و قطع لینک انرژی تو برگرده سمت خودت وقتی انرژی برگشت اون آدم خود به خود برمیگرده

شاید تو هم مشکلت مثل من رها کردنهمن قبلا تجربه جذب داشتم ۳سال عاشق یکی بودم که اصلا نسبت بهم بی تفاو ...

اره احتمالا..ای وای عزیزم باز خوبه حسرتش به دلت نمونده

به جو باز آمد آب رفته، ماهی مرده بود اما...

خواهش میکنم قشنگموایسا آدرس کانال تلگرام بدم بهت در مورد انرژی زنانه.ببین تا زمانی که بدویی و دنبالش ...

چقد حرفتون بهم آرامش داد🥺❤️میشه آدرس لینک رو بهم بفرستید ❤️