2777
2789

واقعا نمیدونم باید چیکار کنم تو زندگیم 

من لیسانسو گرفتم الان یه کار موقتی هم دارم 

ولی نمیدونم باید چیکار کنم 

از یه طرف دوست دارم دوباره کنکور بدم

از طرف دیگه لیسانس به پزشکی 

از طرف دیگه ارشد 

از طرف دیگه استخدامی 

بعد میگم با این وضع مملکت باید به فکر مهاجرت باشم 

بعد میگم نه الان باید به فکر پول در آوردن باشم 

بعد میگم نه به فکر ازدواج باش

نه در لحظه زندگی کن 

نه الان فقط تمرکزت رو سلامتی و ظاهرت باشه ....

یه ساله از زندگیم تلف شد چون سه ماه واسه ارشد موندم بعد ولش کردم دو ماه واسه کنکور بعد ولش کردم الانم واقعا افسردگی گرفتم چون حس میکنم همش بیخوده بهترین کار مهاجرته.......

فقط منم که نمیدونم با زندگیم باید چه غلطی بکنم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته؟ طبیعیه آدم ندونه چکار میخواد بکنه، باعث میشه این فکر و شرایط اینقدر بهت فشار بیاره تا بفهمی میخوای چکار کنی. اگه دنبال مهاجرتی و فکر میکنی آخرش یه موقع مهاجرت میکنی، هرچه زودتر بری بهتره. 

ماه دیگه میشه ۲۵ سالم 🚶

طبیعیه. فکرای خوب و سازنده ای داری. باید یواش یواش لیست کارهایی که میخوای بکنی رو کوچیک تر و متمرکز تر کنی و به ترتیب اولویت بری سراغشون. نگران نباش، شروع که بکنی هرچی بری جلوتر راه روشن تر میشه. 

به نام خدا,,دوست عزیزوگرامی بخدا ماهم گرفتاروسردرگم هستیم وموندیم چه غلطی کنیم بااین دلار صدتومن وطلای7تومن ,موقعیت مهاجرت جز به جهنم هم ندارم والا بووووخییییییدا😃😃اما همچنان مثل اسکول ها خندانیم وبرای طلاکشیدبالا نه کشیدپایین جوک میسازیم ومیخندیم