2777
2789

چطوری با این شرایط کنار اومدین ک چند روز پیشتونن چند روز نیستن پیشتون 

من خیلی بهم سخت میگذره 

حتا در اینده با وجود بچه سختت تر هم میشه 🥲

چجوری کنار اومدین با این شرایط سخت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همسرم کارش اینطوری نیست ولی به خاطر وضعیت پدر شوهرم دو روز درمیون گاهی هم یه روز در میون میره شیفت و خونه نیست خیلی سخت میگذره خیلی الان ۴ ساله 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

من و بچه ها وقتی خونه نیست برنامه میجینیم میریم پارک مهمونی و ..‌وقتی هم که آقا منزل هستن تمام وقت در جوا  ایشان هستیم 

یا رب این نو گلان خندان که سپردیشان به من  سخته کمکم کن درست پرورششان بدهم   
من که چون بچه ندارم هیلی سختم نیست، وقتایی که نیست خب دلتنگی هست ولی عادت کردم، ولی به همین دلیل برا ...

وقتی ک نیست خونه خودتون میمونین یا میرین خونه مادرتون

من

سه چهار روز نیس

سه روز خونس

اون سه روزم کلا یا در حال استراحته یا بیرون گاهی اوقات

خیلی برام سخته مخصوصا اینکه دوتا بچه شیر به شیر دارم کله مسئولیتاشون افتاده گردن من خودمم سنم کمه دارم له میشم

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
منسه چهار روز نیسسه روز خونساون سه روزم کلا یا در حال استراحته یا بیرون گاهی اوقاتخیلی برام سخته مخص ...

منم شرایط شما رو دارم ولی فعلا بچه نداریم 

خیلی شرایط سختیهههه

اولا تا حدود یه سال و نیم کلا خونه پدرم بودم، الان دیگه بزرگ شدم 😂😂 چند روزی خونه خودم یه کم بیشتر ...

الهی منم تازه ازدواج کردم حدودا سه ماه وقتی نیست کلا خونه پدرمم 

کلا ب این ک تنها خونه بمونم حتا فکرم نمیکنم 

منم شرایط شما رو دارم ولی فعلا بچه نداریم خیلی شرایط سختیهههه

دقیقا همین الان گازم تموم شد و شوهرم نیس عوض کنه نمیدونی برای شام چه مکافاتی داشتم

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
الهی منم تازه ازدواج کردم حدودا سه ماه وقتی نیست کلا خونه پدرمم کلا ب این ک تنها خونه بمونم حتا فکرم ...

منم اولا همین بودم، یعنی همون سال اول کلی از گلام خراب شد، چقد هزینه گل داده بودم موقع خرید جهیزیه 

البته من خودم مشکلی با تنهایی ندارم، مامان بابام انقد میگفتن تنها نمون که مجبور میشدم برم 

از اون طرف اگه نرم خونه پدرمم و مادر شوهرم متوجه بشه تنهام اون میاد منو میبره خونشون و من سختم بود چون من خیلی آدم رسمی هستم و خب سخته بخوام زمان زیادی جایی بمونم که همش باید شسته رفته مرتب بشینم و شب هم خونشون خوابم نمی‌برد درست 

بعد از یه سال و نیم دیدم این روال درست نیست چون تو خونه خودم احساس غریبی میکردم،باورت میشه بعد از یه سال و نیم  به خونم عادت نداشتم و شبا درست خوابم نمیبرد دلم میخواست خونه پدرم بخوابم 😂😂برا همین تصمیم گرفتم روال تغییر بدم، اومدم و چند شبی تنها میمونم خونه خودم، حتی همسرم میگفت حداقل دوستات دعوت بکن تنها نباشی اما چون میخواستم اینو بپذیرن و باهاش کنار بیان این کارو نمی کردم 

البته راستش بخوای اولا یکم میترسیدم چون میگم خونه برام غریب بود